Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Tο 4ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου προκηρύσσει ο Δήμος Κηφισιάς

0
168 Προβολές

Tο 4ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Κηφισιάς διοργανώνει από τη Δευτέρα 11 έως την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2018 το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς και προσκαλεί θιάσους να δηλώσουν συμμετοχή.

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Νομικού Προσώπου, η ενθάρρυνση και η ανάδειξη της θεατρικής – καλλιτεχνικής δημιουργίας, γιατί το θέατρο αποτελεί σχολείο κοινωνικής και αισθητικής παιδείας, ενώ επιπρόσθετα αναπτύσσει δεσμούς φιλίας μεταξύ των συμμετεχόντων και δημιουργεί ένα πολιτιστικό κίνημα.

Στο Φεστιβάλ θα λάβουν μέρος πέντε θίασοι οι οποίοι θα επιλεγούν από επιτροπή. Η επιτροπή θα αποτελείται από καλλιτέχνες του Δήμου Κηφισιάς.

Σε όλους τους θιάσους θα απονεμηθούν έπαινοι και τιμητικές πλακέτες για τη συμμετοχή τους.

Όροι συμμετοχής

Βιογραφικό σημείωμα του ερασιτεχνικού θιάσου (απαραίτητα τα στοιχεία επικοινωνίας με κάποιο μέλος ή μέλη του θιάσου).

DVD της θεατρικής παράστασης με τους συντελεστές που θα συμμετέχουν κι -εφόσον η παράσταση επιλεγεί- αναλυτικό σημείωμα με τους ηθοποιούς και τους ρόλους που ερμηνεύει ο καθένας κι όλους του υπόλοιπους συντελεστές και τις ιδιότητες τους. Το υλικό που θα αποσταλεί δεν θα επιστραφεί.

Για τη συμμετοχή στο Φεστιβάλ, εφόσον επιλεγεί ο θίασος, είναι απαραίτητη η έγγραφη άδεια του συγγραφέα, του μεταφραστή ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου φορέα.

Ο θίασος μπορεί να συμμετέχει μόνον με ένα έργο.

Η συμμετοχή πρέπει να κατατεθεί έως την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στα γραφεία του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», Εμ. Μπενάκη 3, Τ.Κ. 145 61 Κηφισιά (Δευτ. – Παρ. 9:00 π.μ. – 3:00 μ.μ., τηλ. 213 2007204, 205, 207).

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up