Γκολ… παλαιμάχων ΠΑΟ & Γιατρών Ιπποκρατείου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο
Αθλητισμός

Γκολ… παλαιμάχων ΠΑΟ & Γιατρών Ιπποκρατείου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Με 4-2 επικράτησαν οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού της ομάδας των Γιατρών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών στον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 στο Γήπεδο της οδού Νότου με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής και αποτέλεσμα αρκετές σακούλες με τρόφιμα, προσφορά των φιλάθλων και επιταγή από γνωστό σούπερ μάρκετ, προσφορά των γιατρών.

Στον αγώνα, που διοργάνωσαν ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ) και οι Γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών με την ομάδα του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν οι Μ. Δομάζος, Γ. Γονιός, Σπ. Μαραγκός, Ανδρ. Λαγωνικάκης, Δ. Μάρκος κ.ά. και των γιατρών οι Π. Πάντσας, Ν. Ραζής, Α. Κουλούρης, Γ. Ματσούκας κ.ά.

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, ευχαρίστησε τις ομάδες, τους γιατρούς και τον κόσμο για την προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και απένειμε, μαζί με τον αρχηγό της ομάδας του Ιπποκράτειου, Π. Πάντσα, στον Μίμη Δομάζο κύπελλο που ετοίμασε η ομάδα των γιατρών. Απονεμήθηκαν, επίσης, αναμνηστικές πλακέτες και μετάλλια στον δήμαρχο τον ΠΑΟΔΑΠ και σε όλους τους συντελεστές του αγώνα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet