ΚΕΔΕ: Συνέντευξη Τύπου για τους Παγκόσμιους Σχολικούς Αγώνες Αθλητικής & Ολυμπιακής Παιδείας
Αυτοδιοίκηση

ΚΕΔΕ: Συνέντευξη Τύπου για τους Παγκόσμιους Σχολικούς Αγώνες Αθλητικής & Ολυμπιακής Παιδείας

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, θα συμμετάσχει στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρηθεί αύριο, Τετάρτη 18 Απριλίου 2018, στις 10 το πρωί στο ξενοδοχείο Caravel, με αφορμή τη διοργάνωση των Παγκόσμιων Σχολικών Αγώνων «Αθλητικής και Ολυμπιακής Παιδείας», οι οποίοι θα διεξαχθούν από τις 18 έως και 24 Απριλίου 2018 στην Αρχαία Ολυμπία και την Αθήνα.

Στη συνέντευξη Τύπου θα συμμετάσχουν, επίσης, ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασσόπουλος, ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης, οι αθλητές Alexander Karelin, Makharbek Khadartsev, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού Ρωσίας, Alan Abaev, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Tαμπάκος, ο αναπληρωτής πρόεδρος ISF, Στέλιος Δασκαλάκης και ο πρόεδρος ΠΕΠΦΑ και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Δημήτρης Γρηγοριάδης.

Τους αγώνες διοργανώνει η International School Sport Federation με στόχο τη διάδοση και εμπέδωση των Αρχών και Αξιών της Ολυμπιακής και Αθλητικής Παιδείας. Συμμετέχουν διεθνείς αποστολές από ολόκληρο τον κόσμο και διεθνείς αποστολές αποτελούμενες από μαθητές και μαθήτριες με νοητική υστέρηση (Special Olympics) στο πλαίσιο υλοποίησης Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ της ISF και των Special Olympics International.

Την οργάνωση, επιμέλεια και εκτέλεση όλων των δράσεων των παγκόσμιων εκπαιδευτικών αγώνων του 2018 έχει, με απόφαση της ISF, η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής.

Επίσημοι προσκεκλημένοι της ISF και της ΠΕΠΦΑ για τους αγώνες αυτούς είναι οι:

  • Alexander Karelin – Τρία Χρυσά και ένα Χάλκινο Ολυμπιακά Μετάλλια.
  • Makharbek Khadartsev – Δύο Χρυσά και ένα Ασημένιο Ολυμπιακά Μετάλλια.
  • Δημοσθένης Tαμπάκος – Ένα Χρυσό και ένα Ασημένιο Ολυμπιακά Μετάλλια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet