Μουσική συνάντηση «δύο γενεών» στο Κεντρικό ΚΑΠΗ Αμαρουσίου
Κοινωνία

Μουσική συνάντηση «δύο γενεών» στο Κεντρικό ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό ΚΑΠΗ του Δήμου Αμαρουσίου όπου μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου, του Λυκείου και του IB της Σχολής Μωραΐτη προχώρησαν σε μια ιδιαίτερη μουσική συνάντηση «δύο γενεών» με τα μέλη του κεντρικού ΚΑΠΗ Αμαρουσίου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε γνωστά κλασικά μουσικά έργα του Μάνου Χατζηδάκι, αλλά και δημοφιλή soundrack από μουσικά σύνολα και σολίστες της μαθητικής κοινότητας.

Η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τους μετέφερε τις εγκάρδιες ευχές και τα Χρόνια Πολλά του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, και εκ μέρους του δημάρχου αναφέρθηκε σε αυτή την πρωτοβουλία τονίζοντας ότι: «Αυτή η αρμονική συνύπαρξη δύο γενεών αποδεικνύει τη συνέχεια μιας εποχής που είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Είναι ο κρίκος που κρατάει συμπαγείς τις σχέσεις στοργής και αλληλεγγύης ακριβώς όπως έχουμε γαλουχηθεί με τις παραδόσεις μας».

Η κ. Λέκκα μετέφερε τη βούληση του δημάρχου να συνεχίσουν αυτές οι όμορφες εκδηλώσεις που ενώνουν και δίνουν ελπίδα σε όλους, καθώς, όπως επισήμανε, «η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου με ευαισθησία στέκεται πάντα δίπλα σε αυτούς που οφείλουμε την ύπαρξη μας χαρίζοντας τους ζεστασιά, φροντίδα, και ψυχαγωγία».

Η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ ευχαρίστησε τον διευθυντή Μουσικής, Παναγιώτη Μάρκο, για την όμορφη εκδήλωση και τόνισε ότι η συνεργασία με τη Σχολή Μωραΐτη θα συνεχιστεί προκειμένου να πραγματοποιηθούν και άλλες τέτοιες ποιοτικές εκδηλώσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet