Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει πρωτοβουλία εκπαιδευτηρίου για δωρεάν φοίτηση μαθητών

0
300 Προβολές

Τα Εκπαιδευτήρια «Η Ελληνική Παιδεία», με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, δίνουν την ευκαιρία σε 12 άριστους μαθητές να φοιτήσουν δωρεάν στα Γυμνάσια και στα Λύκεια των Εκπαιδευτηρίων κατά το επόμενο σχολικό έτος 2018 – 2019.

Οι υποτροφίες επιβραβεύουν μαθητές που θα φοιτήσουν στην Α΄ Γυμνασίου και στην Α΄ Λυκείου από τον Σεπτέμβριο του 2018, και καλύπτουν το σύνολο των διδάκτρων για τρία χρόνια.

Η επιλογή των μαθητών θα γίνει μέσω διαδικασίας γραπτών εξετάσεων στη Νεοελληνική Γλώσσα και στα Μαθηματικά, με βασικό κριτήριο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την αριστεία και την υψηλότερη βαθμολογία.

Οι εξετάσεις των υποψηφίων θα διενεργηθούν το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 στις 8:30 π.μ. στο σχολικό συγκρότημα Αμαρουσίου (Κανάρη 9 και Συγγρού).

Για περισσότερες πληροφορίες και ηλεκτρονική δήλωση υποψηφιότητας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα των Εκπαιδευτηρίων «Ελληνική Παιδεία».

«Ο Δήμος Αμαρουσίου υποστηρίζει και ενθαρρύνει προσπάθειες ανάδειξης της αριστείας και τίθεται χορηγός επικοινωνίας της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας», όπως σημειώνεται σε ανακοίνωσή του.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up