5ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής – Αναδεικνύοντας τον Υμηττό
Αθλητισμός

5ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής – Αναδεικνύοντας τον Υμηττό

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ), με τη συνδρομή του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής και την υποστήριξη της Ομάδας Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών «ORAMA», διοργανώνουν για 5η χρονιά αγώνα δρόμου για όλες τις ηλικίες με την επωνυμία «5ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής – Αναδεικνύοντας τον Υμηττό –  2018».

Διαδρομή 5ου Δρόμου Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής – Αναδεικνύοντας τον Υμηττό

Ο αγώνας, με σκοπό την προώθηση του μαζικού αθλητισμού και την ανάδειξη και προστασία της οικολογικής και αθλητικής αξίας του Υμηττού, θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).

Οι συμμετέχοντες και οι θεατές του αγώνα θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Μαγειρείου του Δήμου Αγίας Παρασκευής, είτε με την παραλαβή του φακέλου τους από τη Γραμματεία (για τους συμμετέχοντες), είτε κατά την ημέρα του αγώνα στους ειδικούς συλλέκτες τροφίμων που θα έχουν τοποθετηθεί από τον Δήμο στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής (για συμμετέχοντες και μη). Επίσης, όποιος επιθυμεί θα μπορεί να ενημερωθεί ή και να εγγραφεί ως εθελοντής δότης μυελού των οστών από πιστοποιημένο συνεργείο που θα διαθέτει στην κεντρική πλατεία την ημέρα του αγώνα ο ΠΑΟΔΑΠ σε συνεργασία με τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Όλες οι πληροφορίες για τον αγώνα (διαδρομές, ώρες, ηλικιακές κατηγορίες,  δηλώσεις συμμετοχής, κ.λ.π) περιέχονται στην προκήρυξη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet