«Λευκή Νύχτα»: Πλημμύρισε με κόσμο το εμπορικό κέντρο
Επιχειρήσεις – Αγορά

«Λευκή Νύχτα»: Πλημμύρισε με κόσμο το εμπορικό κέντρο

Πραγματοποιήθηκε η «Λευκή Νύχτα» στο Μαρούσι το βράδυ του Σαββάτου 21 Ιουνίου και, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου που ακολουθεί, στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία, ενώ πρόκειται να υπάρξουν και άλλες παρόμοιες δράσεις στο μέλλον.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη «Λευκή Νύχτα» στο Μαρούσι, που διοργανώθηκε από τον Δήμο Αμαρουσίου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης, καθώς χιλιάδες κάτοικοι αλλά και επισκέπτες από ολόκληρη την Αττική κατέκλυσαν το Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο της πόλης του Αμαρουσίου το βράδυ του Σαββάτου 21 Ιουνίου 2014.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Γ. Νικολαράκο και τη σύζυγό του Μ. Σταυράκη–Πατούλη κατά την έναρξη της «Λευκής Νύχτας» στο ΜαρούσιΣε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαρουσίου πάνω από 500 εμπορικά καταστήματα άνοιξαν από τις 19:00 το απόγευμα και παρέμειναν ανοιχτά έως και τα μεσάνυχτα, ενώ η μεγάλη γιορτή συνεχίστηκε σε δεκάδες καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα καταστήματα με τη σειρά τους συμμετείχαν στις ειδικές προσφορές για την περίσταση που έφταναν μέχρι και το 50% της αρχικής τιμής, ενώ σε κάθε γωνιά της πόλης, προσφέρονταν δωρεάν αναψυκτικά, γλυκίσματα, ποτά από καταστηματάρχες του Αμαρουσίου αλλά και από εταιρείες – χορηγούς.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο πλήρως ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο ιστορικό εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου, που εγκαινιάστηκε προσφάτως από τη δημοτική αρχή και να κάνουν τις αγορές τους στα καταστήματα της πόλης, επιλέγοντας από μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων που προσφέρονταν σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, ενώ παράλληλα χόρεψαν, τραγούδησαν και παρακολούθησαν όλα τα δρώμενα και τις μεγάλες συναυλίες.

Το έναυσμα για την έναρξη των εκδηλώσεων έδωσε η Φιλαρμονική του Αμαρουσίου και τη μουσική σκυτάλη παρέλαβαν τα συγκροτήματα C:REAL, SOUL, OF STEEL και το Μουσικό Σχήμα Κορρέ. Χορευτικά δρώμενα, παραστάσεις θεάτρου σκιών, κατασκευές κεραμικών, επιτραπέζια παιχνίδια, εκθέσεις βιβλίων και ζωγραφικής ήταν το σκηνικό που στήθηκε σε κάθε πεζόδρομο, σε κάθε γωνιά του εμπορικού κέντρου.

Στο μήνυμά του ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης ανέφερε:

«Η διοργάνωση της πρώτης Λευκής Νύχτας στο Μαρούσι στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εξαιρετικά μεγάλη. Το Μαρούσι αποτελεί μία μεγάλη αγκαλιά για αυτούς που θέλουν να περνούν καλά, να ψωνίζουν φθηνά και ταυτόχρονα ποιοτικά, καθώς στα καταστήματα του ανακαινισμένου ιστορικού εμπορικού κέντρου της πόλης, που εγκαινιάσαμε πρόσφατα και χαίρεται κανείς να περπατά, μπορεί κανείς να αγοράσει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Η τοπική αγορά του Αμαρουσίου αναμφίβολα ενισχύθηκε από την μεγάλη προσέλευση επισκεπτών, ενώ ταυτόχρονα ο κόσμος που συνέρρευσε απόλαυσε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας.

»Στόχος της δημοτικής αρχής είναι ο Δήμος, ο Εμπορικός Σύλλογος και οι καταστηματάρχες και οι καταναλωτές, να περνούν καλά και να αποτελέσει το Μαρούσι μέσα στον επόμενο χρόνο τον πρώτο εμπορικό προορισμό σε όλα τα βόρεια προάστια. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για την εξαιρετική συνεργασία τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαρουσίου, τον πρόεδρο Γιάννη Νικολαράκο, τη Φιλαρμονική του Δήμου, το Σπαθάρειο Μουσείο – Θέατρο Σκιών, τον Συνεταιρισμό Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών Αμαρουσίου, τις εταιρείες – χορηγούς της εκδήλωσης και όλους όσους συνέδραμαν τη μεγάλη αυτή γιορτή, ανανεώνοντας τη συνεργασία μας και σε μελλοντικές παρόμοιες δράσεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet