Τέσσερις νέες ιστορίες επιχειρηματικής επιτυχίας παρουσιάστηκαν στην Κηφισιά
Επιχειρήσεις – Αγορά

Τέσσερις νέες ιστορίες επιχειρηματικής επιτυχίας παρουσιάστηκαν στην Κηφισιά

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 η δράση «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά – Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας» στο πιο παραδοσιακό καφέ της Κηφισιάς, στον Βάρσο, όπου οι παρευρισκόμενοι άκουσαν τέσσερις νέες ιστορίες επιχειρηματικής επιτυχίας.

Η κ. Αθηνά Ντόβα, από την εταιρεία Owiwi, μίλησε για το μπορεί να αξιοποιηθεί η χρήση ηλεκτρονικών παιχνιδιών για την καλύτερη αξιολόγηση ανθρώπινου δυναμικού. Το κοινό ανακάλυψε πώς εντάσσεται στην αξιολόγηση το Serious Play, το οποίο είναι ένα συναρπαστικό online παιχνίδι που δίνει τη δυνατότητα στους υποψηφίους να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους και τη στρατηγική τους μέσα από το παιχνίδι.

Ο κ. Κίμων Τουσμάνωφ, από την εταιρεία Arpato, εξήγησε πώς λειτουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα δημοπρασιών για υπηρεσίες εστίασης και ψυχαγωγίας που έχει δημιουργήσει με τους συνεργάτες του και η οποία έχει αρκετά και ξεκάθαρα οφέλη και για τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές, τους προμηθευτές και τους χρήστες.

Η κ. Δανάη Αντωνοπούλου, παρουσίασε την εφαρμογή της Pegneon, η οποία δημιουργεί και χρησιμοποιεί ηλεκτρονικά παιχνίδια για την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού. Το περιεχόμενο των παιχνιδιών αναπτύσσεται σύμφωνα πάντα με το αντικείμενο και το τελικό ζητούμενο κάθε δυνητικής εταιρείας – πελάτη.

Τέλος, ο κ. Δημήτρης Πουρναράκης, από τη Nimbata, μίλησε για το πώς η πλατφόρμα της εταιρείας τους προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ανάλυσης δεδομένων στον χώρο του ψηφιακού marketing και πιο συγκεκριμένα, ανάλυσης των τηλεφωνικών κλήσεων οι οποίες πραγματοποιούνται ως αποτέλεσμα διαφόρων διαφημιστικών καμπάνιων.

Στον «Ανοικτό Καφέ», ο οποίος πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς, με μεγάλη επιτυχία, παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων – Επικοινωνίας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τουρισμού  του Δήμου Κηφισιάς, Ζέτη Κασιμάτη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Παντελεάκης, Νικήτας Κόκκαλης, Πόλυ Αστερίου, η πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας, Δήμητρα Δελή, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Επιχειρηματικότητας, Ευάγγελος Αυλήτης, και ο κοινοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σύριος.

Μετά το τέλος της κάθε παρουσίασης υπήρξε χρόνος για ερωτήσεις από το κοινό, το οποίο έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη θεματολογία των καινοτόμων ιστοριών και δημιουργήθηκε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα.

Το επόμενο ραντεβού για τον «Ανοικτό Καφέ» στην Κηφισιά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 στις 7 το απόγευμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet