Δενδροφύτευση στην Καναπίτσα Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Ποιότητα Ζωής

Δενδροφύτευση στην Καναπίτσα Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Την αδιάκοπη εκστρατεία για την ενίσχυση του πράσινου της πόλης συνεχίζει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Η Υπηρεσία Πρασίνου προγραμματίζει για το επόμενο Σάββατο 28 Απριλίου 2018 να φυτεύσει περί τα 50 δένδρα σε σημεία της περιοχής της Καναπίτσας (σε πεζοδρόμια και κοινόχρηστους χώρους), αυτή τη φορά καλώντας να συμμετέχουν στη δράση και οι Ηρακλειώτες. Σε αυτή την κατεύθυνση ο Δήμος δίνει ραντεβού με όσους θέλουν να συμβάλλουν και αυτοί για να ομορφύνει η γειτονιά, μικρούς και μεγάλους, στις 28 Απριλίου στις 10 το πρωί μπροστά στην εκκλησία του Αγ. Νεκταρίου.

Δράση δενδροφύτευσης στην Καναπίτσα Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Τα δέντρα που θα φυτευτούν είναι: πεύκα, ελιές, αριζόνες, μουριές, βραχυχύτωνες, πορτοκαλιές, σφένδαμοι, μανταρίνια, νεραντζιές, λεύκες και προύνοι, τα οποία θα μπουν σε πρόσφορες θέσεις διάφορων δρόμων της Καναπίτσας.

Ειδική πρόσκληση θα λάβουν τα σχολεία της περιοχής, καθώς, όπως σημειώνει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, «αυτές οι δράσεις έχουν διπλό στόχο: αφενός να κάνουμε πιο όμορφες τις γειτονιές μας, αφετέρου -και ίσως σημαντικότερα- να μάθουμε όλοι, περισσότερο όμως οι νέες γενιές, το πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε και να φροντίζουμε το πράσινο. Όταν έχουμε συμβάλλει και εμείς στο να φυτευτεί ένα δέντρο γίνεται συνείδηση να το προστατεύουμε κιόλας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet