Ρυθμοί latin και υποτροφίες από το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού
Πολιτισμός

Ρυθμοί latin και υποτροφίες από το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού

Εκατοντάδες χορευτές – σπουδαστές των προγραμμάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου- αλλά και ευρύτερα φίλοι του χορού, παραβρέθηκαν στο Summer Time Latin party που διοργανώθηκε αποχαιρετώντας τη φετινή σεζόν λάτιν εκδηλώσεων. Τους συμμετέχοντες, που ανανέωσαν το ραντεβού τους για το φθινόπωρο, καλωσόρισε στη βραδιά ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα, καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες στο πάρτι και κληρώνοντάς τους υποτροφίες δωρεάν φοίτησης στα τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού από την ερχόμενη χρονιάΣτον χαιρετισμό του, ο δήμαρχος Αμαρουσίου εξέφρασε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, την ικανοποίησή του για τη μεγάλη απήχηση που έχουν τα latin party του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου αλλά και για το γεγονός ότι χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν αγκαλιάσει τα πολιτιστικά προγράμματα του Δήμου, σημειώνοντας ότι η καλλιτεχνική δημιουργία το ίδιο ακμαία θα συνεχίσει τη διαδρομή της στο Μαρούσι και κατά τα επόμενα χρόνια προσφέροντας σε όλους διεξόδους δημιουργικής έκφρασης. Με την ευκαιρία της συμμετοχή τους στο τελευταίο Latin party της χρονιάς ευχήθηκε στους παριστάμενους καλό καλοκαίρι και ανανέωσε το χορευτικό ραντεβού τους για το επόμενο latin party με την έναρξη της νέας καλλιτεχνικής περιόδου.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την κλήρωση μεταξύ των συμμετεχόντων υποτροφιών δωρεάν φοίτησης στα τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού που θα λειτουργήσουν από τη νέα χρονιά. Στους τρεις τυχερούς που ανέδειξε η κάλπη, η Μαρίτα Αστερίου κέρδισε μία πεντάμηνη υποτροφία, και αντίστοιχα, η Ελένη Σωτηροπούλου και ο Δημήτρης Αγγελής δύο τρίμηνες υποτροφίες.

Μέρος του ποσού που συγκεντρώθηκε από τα εισιτήρια στην εκδήλωση θα διατεθεί στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου.

Παρόντες στο πάρτι ήταν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, η υπεύθυνη των τμημάτων χορού του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Έφη Κεραμάρη, καθώς και δάσκαλοι χορού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet