«Παράλληλες Nύχτες», της Ιωάννας Νοταρά… στη Δροσιά
Αυτοδιοίκηση

«Παράλληλες Nύχτες», της Ιωάννας Νοταρά… στη Δροσιά

Οι Εκδόσεις «Διόπτρα – Dioptra Publications» και η Δημοτική Κοινότητα Δροσιάς προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ιωάννας Νοταρά «Παράλληλες Nύχτες», την Παρασκευή   27 Απριλίου 2018, από τις 7:30 μ.μ. έως τις 9:30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Δροσιάς, Δήμου Διονύσου (Γρηγορίου Λαμπράκη 19  Δροσιά).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Χρήστος Κιούπης, η  δημοσιογράφος της ΕΡΤ Δήμητρα Κουτσού και η συγγραφέας Ιωάννα Νοταρά.

Την παρουσίαση συντονίζει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει ο ηθοποιός Μέμος Κοέν.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Δροσιάς, Χρήστου Ποτίδη και του κ. Κώστα Μαντά.

Λίγα λόγια το βιβλίο

Η Βίκυ Παράσχου, ξεκινώντας από το χωριό της, βρίσκεται στην Αθήνα ως φοιτήτρια της Νομικής, σκοπεύοντας σε μια μεγάλη καριέρα και σε έναν έρωτα μοναδικό. Στην πορεία καταλήγει εγκλωβισμένη σε μια σχέση-παγίδα, να μισεί την Αθήνα και να περιφρονεί όνειρα και στόχους. Τότε, απρόβλεπτα, καλείται να τα πιάσει όλα από την αρχή.

Τετάρτη Δημοτικού πήγαινε η Αγγελική όταν ο Στράτος, έναν χρόνο μεγαλύτερός της, της έκανε πρόταση γάμου. «Αγγελική, όταν μεγαλώσω θα σε παντρευτώ», της είχε πει. Είκοσι χρόνια μετά, αυτός ο γάμος γίνεται πραγματικότητα. Και όλα είναι υπέροχα! Εκείνος πολλά υποσχόμενος πολιτικός κι εκείνη τρελά ερωτευμένη μαζί του, τον εμπιστεύεται και τον στηρίζει.

«Θα χωρίσω!» ψιθύρισε η Ζωή, ανάβοντας ακόμα ένα τσιγάρο. Δεν ήξερε πότε θα το έλεγε στον Μιχάλη, μα θα χώριζε. Δεν της ταίριαζαν ούτε οι δεσμεύσεις ούτε οι παράλληλες ζωές!

Ο Κώστας και η Ναταλία βρήκαν τον δρόμο ώστε ο έρωτάς τους να γίνει αγάπη και η αγάπη τους μια υπέροχη οικογένεια. Όταν η νεόδμητη οικοδομή τους επιτέλους ολοκληρώνεται, κανείς τους δεν ξέρει ότι θα ενώσει τις ζωές και θα σκεπάσει τις παράλληλες νύχτες της Βίκυς, του Στράτου και της Ζωής, ώσπου… ένας πυροβολισμός μετατρέπει αυτές τις νύχτες σε παιχνίδι πόκερ χωρίς νικητή, διαμορφώνοντας το παρελθόν σε ένα τρομακτικό παρόν, εξαλείφοντας το μέλλον.

Βίοι παράλληλοι διασταυρώνονται, μυστικά έρχονται στο φως, σχέσεις επαναπροσδιορίζονται…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet