Ενημέρωση για τον προϋπολογισμό του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης μέσω της ιστοσελίδας
Κοινωνία

Ενημέρωση για τον προϋπολογισμό του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης μέσω της ιστοσελίδας

Ενημέρωση για την υλοποίηση του προϋπολογισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης μπορούν να έχουν καθημερινά οι πολίτες μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου σημειώνεται:

Πρόσβαση σε οικονομικά στοιχεία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου

«O Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης αξιοποιεί τις δυνατότητες που παρέχει η τεχνολογία, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των δημοτών και τη διαφάνεια στη λειτουργία του. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να βρίσκει πλέον στην ιστοσελίδα του Δήμου και πιο συγκεκριμένα στην ενότητα “Οικονομικά Στοιχεία Δήμου” ενημέρωση για την υλοποίηση του προϋπολογισμού του Δήμου με μηνιαία συχνότητα. Ο πίνακας κάθε μήνα, ο οποίος παρουσιάζει τη ροή εσόδων και δαπανών ανά κωδικό και κατηγορία δαπάνης/εσόδου, αναρτάται μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του επόμενου.

»Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια ενότητα εμφανίζονται και Ισολογισμοί του Δήμου των ετών 2014, 2015 και 2016, οι οποίοι δείχνουν περίτρανα, με αδιαμφισβήτητα οικονομικά στοιχεία, το νοικοκύρεμα και την οικονομική βιωσιμότητα του Δήμου».

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα της τεχνολογίας για να κάνουμε τη ζωή των δημοτών μας ευκολότερη, αλλά και για να τους ενημερώνουμε για τη λειτουργία του Δήμου. Και μάλιστα μπορούν να το κάνουν αυτό από τον υπολογιστή του σπιτιού, της δουλειάς τους ή από το κινητό τους τηλέφωνο.

»Έτσι λοιπόν με τον πιο απλό, οικονομικό και σύγχρονο τρόπο, προωθούμε τη διαφάνεια και την καθημερινή λογοδοσία στους πολίτες. Δίνουμε δυνατότητα ενημέρωσης και πρόσβασης στα οικονομικά στοιχεία του Δήμου σε κάθε ενδιαφερόμενο. Επειδή ακριβώς ως δημοτική Αρχή απαντάμε στην κριτική με έργα, θέλουμε τα έργα μας να είναι προσβάσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο και μάλιστα με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο. Όχι επειδή μας το επιβάλλει ο Νόμος, αλλά επειδή εμείς το επιθυμούμε. Ο στόχος μας είναι κάθε ημέρα να γινόμαστε καλύτεροι, γι΄ αυτό πρωτοπορούμε και σε θέματα διαφάνειας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet