Καθαρισμός και αποψίλωση χώρων πρασίνου στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

Καθαρισμός και αποψίλωση χώρων πρασίνου στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 από το Μεγάλο Πάρκο Παπάγου ο καθαρισμός και η αποψίλωση των χώρων πρασίνου του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Οι χώροι πρασίνου που θα αποψιλωθούν και θα καθαριστούν με την εποπτεία της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Πρασίνου είναι 327 στρέμματα.

Συγκεκριμένα θα γίνει καθαρισμός και αποψίλωση στο Μεγάλο Πάρκο Παπάγου (45 στρ.), Άλση Σεφέρη – Ελύτη (60 στρ.), αδιέξοδα Αργυροκάστρου (40 στρ.), εκατέρωθεν της οδού Αναστάσεως (40 στρ.), όπισθεν των οδών Σχοινά – Καρατζά και Αφών Διδασκάλου (15 στρ.), Τίμιος Σταυρός (10 στρ.), κατά μήκος της οδού Χατζηκωνσταντή (35 στρ.) οδός Ναυαρίνου (20 στρ.), Τσακός (20 στρ.) Κεντρικό Πάρκο Χολαργού  (20 στρ.), αδιέξοδα Μπλέσσα και Ζακυνθινού (ρέμα Καλλιρρόης 22 στρ.).

Επίσης, πολύ σύντομα θα ξεκινήσει και ο ΣΠΑΥ αποψιλώσεις και καθαρισμό, όπως κάθε χρόνο, στην περιαστική γραμμή των οδών Παπακωνσταντίνου – Καραλή – Ζησιμοπούλου, Αφων Διδασκάλων, καθώς και Χατζηκωνσταντή και Αναστάσεως.

Οι υπόλοιποι χώροι πρασίνου (πλατείες, παιδικές χαρές, δημοτικές πρασιές, πράσινες γραμμές κ.λπ.), ξεκίνησαν και καθαρίζονται με προσωπικό του Δήμου (κηπουροί).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet