Επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο της Κίνας – Τουλάχιστον 7 μαθητές νεκροί
Κόσμος

Επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο της Κίνας – Τουλάχιστον 7 μαθητές νεκροί

Τουλάχιστον επτά μαθητές σκοτώθηκαν και δώδεκα τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι έξω από ένα σχολείο στην επαρχία Σαανσί της Κίνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Αρχών, ένας άνδρας με μαχαίρι επιτέθηκε σε μαθητές σε ένα γυμνάσιο την ώρα που επέστρεφαν στο σπίτι τους.

Ο άνδρας συνελήφθη και οι μαθητές που τραυματίστηκαν δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες, επισήμανε στον επίσημο ιστότοπό του το υπουργείο Προπαγάνδας της κομητείας του Μίζχι, στην επαρχία Σαανσί, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.  Η ακριβή τους ηλικία δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά σύμφωνα με αναφορές τα παιδιά πρέπει να είναι από 12 έως 15 ετών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής κυβέρνησης, η επίθεση συνέβη περίπου στις 18:10 τοπική ώρα και τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Οι επιθέσεις με μαχαίρι δεν είναι σπάνιες στη χώρα. Τον Φεβρουάριο ένας άνδρας σκότωσε με μαχαίρι μια γυναίκα και τραυμάτισε 123 ανθρώπους σε ένα εμπορικό κέντρο στο Πεκίνο. Τον Ιανουάριο του 2017 ένας άνδρας, οπλισμένος με κουζινομάχαιρο, τραυμάτισε 11 παιδιά σε ένα δημοτικό σχολείο στην περιοχή Γκουανσί Ζουάνγκ, στη νότια Κίνα.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet