Σύσκεψη για την ασφάλεια των πολιτών στον Δήμο Πεντέλης
Κοινωνία

Σύσκεψη για την ασφάλεια των πολιτών στον Δήμο Πεντέλης

Σύσκεψη με αντικείμενο την ασφάλεια των πολιτών του Δήμου Πεντέλης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018, με αφορμή τη συνεχή αύξηση των ληστειών και των διαρρήξεων στον Δήμο.

Στη σύσκεψη, που διοργανώθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, με πρωτοβουλία του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, συζητήθηκε η στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος, η ανάγκη εποχούμενης περιπολίας του Α.Τ. Πεντέλης επί 24ωρου βάσεως εντός των ορίων του Δήμου και η λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου με αξιωματικό Υπηρεσίας, με το οποίο οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο σε περίπτωση ανάγκης στους αριθμούς τηλεφώνου 210 8104750 (Α.Τ. Μελισσίων) και 210 6391500 (Υποδιεύθυνση Τάξεως Βορειοανατολικής Αττικής).

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο τοπικός αντιδήμαρχος Ν. Πεντέλης, Ελευθέριος Κιτσούλης, ο τοπικός αντιδήμαρχος Πεντέλης, Μιχάλης Κολιός, η πρώην αντιδήμαρχος Ν. Πεντέλης Γκρέις Γιαμουγιάννη, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ν. Πεντέλης, Μανώλης Μιχελακάκης, η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πεντέλης, Χρυσούλα Σουτάδη-Καπράλου, ο τοπικός σύμβουλος Ν. Πεντέλης Σταύρος Λεμπετσόγλου, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Β/Α Αττικής ο αστυνομικός διευθυντής, Δημήτρης Παντελής, ο διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Β/Α Αττικής, Ιωάννης Λασπάς, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πεντέλης, Παναγιώτης Καλοπήτας, ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Πεντέλης, Γιώργος Τζατζάκης, ο υπαστυνόμος της Ασφάλειας Πεντέλης Φώτης Μαραζιώτης και ο διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, Αναστάσιος Χριστίδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet