Συμπληρώθηκε ο αριθμός των συμμετεχόντων για την εκδήλωση «Ξαναζούν τα Αρχοντικά»
Πολιτισμός

Συμπληρώθηκε ο αριθμός των συμμετεχόντων για την εκδήλωση «Ξαναζούν τα Αρχοντικά»

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία του Δήμου Κηφισιάς η συμμετοχή πολιτών στη 2η Βόλτα – περιήγηση που διοργανώνει ο Δήμος σε κάποια από τα πιο σημαντικά αρχοντικά της Κηφισιάς για την Κυριακή  20 Μαΐου 2018.

Ο αριθμός των ατόμων που μπορούν να παρακολουθήσουν την δωρεάν περιήγηση ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, μέσα σε λίγα 24ωρα. Τηρήθηκε αυστηρά η σειρά προτεραιότητας υποβολής της φόρμας της εκδήλωσης, η οποία πλέον έκλεισε.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου σημειώνεται:

«Είναι πραγματικά συγκινητικό το ενδιαφέρον που επέδειξαν οι πολίτες προκειμένου να συμμετάσχουν στη δράση και να γνωρίσουν την αισθητική ομορφιά και την ιστορικότητα μερικών από τα πλέον σημαντικά και εμβληματικά αρχοντικά της Κηφισιάς.

»Η δράση “Ξαναζούν τα Αρχοντικά” του Δήμου είναι δωρεάν και δεν έχει καμία σχέση με βόλτα στα αρχοντικά που οργανώνει ιδιωτική εταιρεία με οικονομική επιβάρυνση, την ίδια ημέρα.

»Πρόκειται για δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις.

»Για την εκδήλωση του Δήμου Κηφισιάς οι ιδιοκτήτες των σπιτιών έχουν χορηγήσει ειδική άδεια προκειμένου να επισκεφτούμε τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό τους χώρο. Παρακαλούμε οι πολίτες να είναι προσεκτικοί, δεδομένου ότι για την περιήγηση που πραγματοποιεί ο Δήμος Κηφισιάς δεν εισπράττεται αντίτιμο».

Οι τυχεροί πολίτες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για την ώρα των ξεναγήσεων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν 10:45-14:00.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet