«Πώς θα ανακαλύψω τα ταλέντα του παιδιού μου» στη Σχολή Γονέων Δήμου Βριλησσίων
Κοινωνία

«Πώς θα ανακαλύψω τα ταλέντα του παιδιού μου» στη Σχολή Γονέων Δήμου Βριλησσίων

Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο των συναντήσεων της Σχολής Γονέων, διοργανώνει ομιλία  με θέμα «Πώς θα ανακαλύψω τα ταλέντα του παιδιού μου».

Η ομιλία, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Info Kids, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 από τις 12:00 έως τις 13:30 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων (αίθουσα «Μουσών», Κισσάβου 11 (αντί της Παρασκευής που είναι στο πρόγραμμα/αφίσα της Σχολής Γονέων).

Εισηγήτρια θα είναι η κ. Εύη Ξυραφά, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας και δημιουργός του «Believe in You».

Σε σχετική ανακοίνωση της Σχολής σημειώνεται: «Η σχολική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της και οι περισσότεροι γονείς, ακόμα κι αν τα παιδιά τους απέχουν ακόμα από τη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων, αναπόφευκτα αναρωτιούνται τι αποκόμισε το παιδί τους από τη χρονιά που πέρασε και ποιες έδειξε να είναι οι κλίσεις και τα ταλέντα του. Τι σημαίνει, όμως, ταλέντο; Είμαστε σε θέση να το ανακαλύψουμε; Και -αφού το κάνουμε- πώς θα βοηθήσουμε το παιδί μας να το καλλιεργήσει;».

Η εκδήλωση αφορά κυρίως γονείς, αλλά όσοι φοιτητές ή εκπαιδευτικοί επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ομιλία, θα λάβουν στο τέλος βεβαίωση συμμετοχής.

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση με προσωπικές ερωτήσεις, κατά την οποία η κ. Ξυραφά θα απαντήσει σε απορίες και προβληματισμούς των γονιών, αναφορικά με τα ταλέντα των παιδιών τους και τον ρόλο τους σε αυτά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet