Σε εκδήλωση του ΣΒΑΠ για την Παγκόσμια Ημέρα Χορού ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πολιτισμός

Σε εκδήλωση του ΣΒΑΠ για την Παγκόσμια Ημέρα Χορού ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στην αίθουσα εκδηλώσεων «Καμίνι» του Δήμου Γαλατσίου βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, για την εκδήλωση του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) και του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, που ήταν στις 29 Απριλίου.

Ο κ. Μαυρίδης παρακολούθησε τη χορευτική ομάδα latin του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης, καθώς και άλλες τέσσερις ομάδες Δήμων – μελών του ΣΒΑΠ (Κηφισιάς, Βριλησσίων, Ν. Ιωνίας και Γαλατσίου) καθώς και μια έκτακτη συμμετοχή της ομάδας Todos Tango.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο Διαδημοτικό Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Εν Άστει» που υλοποιεί ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων σε συνεργασία με τους 14 Δήμους – μέλη του με σκοπό την ανάδειξη των καλλιτεχνικών σχημάτων των Δήμων με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής, γενικός γραμματέας του ΣΒΑΠ και πρώην δήμαρχος Πεύκης Παύλος Καμάρας, οαντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Γαλατσίου, Βασίλης Δερεδίνης, ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet