Υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ το Συνέδριο IMTJ Medical Travel Summit
Αυτοδιοίκηση

Υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ το Συνέδριο IMTJ Medical Travel Summit

Υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 21 έως τις 24 Μαΐου 2018, το συνέδριο IMTJ Medical Travel Summit, μία διεθνώς αναγνωρισμένη διοργάνωση που έρχεται να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες του πολλά υποσχόμενου κλάδου του ιατρικού τουρισμού στην Ελλάδα.

Το συνέδριο που συνδιοργανώνεται από το International Medical Travel Journal και το Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού ΕΛΙΤΟΥΡ, απευθύνεται σε key opinion leaders και ανώτερα στελέχη του επιστημονικού χώρου της χώρας που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν ή ήδη δραστηριοποιούνται στον τομέα του ιατρικού τουρισμού και την παγκόσμια αγορά ιατρικής περίθαλψης.

Με αφορμή την πραγματοποίηση του Συνεδρίου στην Ελλάδα ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, επισημαίνει τα εξής:

«Η σημαντική αυτή διοργάνωση που γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας θα δώσει την ευκαιρία σε κορυφαίους ομιλητές από όλο τον κόσμο να μοιραστούν με τους συμμετέχοντες όλες τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου του ιατρικού τουρισμού και να βοηθήσουν όλους τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για να εξελίξουν τις ικανότητές τους και να ανταποκριθούν στα συνεχώς εξελισσόμενα δεδομένα.

»Ως ΚΕΔΕ πιστεύουμε πως ο Τουρισμός Υγείας μπορεί να λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας αλλά και ως κινητήριος δύναμη των τοπικών κοινωνιών.

»Σε αυτή την κατεύθυνση αποτελεί βαθιά μου πεποίθηση πως  η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει και μπορεί να αποτελέσει τον κεντρικό πυλώνα αυτής της εθνικής προσπάθειας και σε συνεργασία με την επιστημονική κοινότητα και τον κόσμο του επιχειρείν, να συμβάλλει στη διαμόρφωση του ανταγωνιστικού προφίλ και της διεθνούς προβολής των πακέτων ιατρικών υπηρεσιών τουρισμού της χώρας μας. Οφείλουμε όλοι να ενώσουμε δυνάμεις και να αναλάβουμε δράση. Αυτοδιοίκηση. Ιατρικός Κόσμος. Επιστημονική Κοινότητα. Για να προσφέρουμε νέες θέσεις εργασίας. Για να σταματήσουμε την “αιμορραγία” από τη φυγή νέων κυρίως επιστημόνων μας στο εξωτερικό. Για να εισφέρουμε στο εθνικό στοίχημα να επιστρέψει η ανάπτυξη στη χώρα μας».

Το IMTJ Medical Travel Summit διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία τρία χρόνια στην Κροατία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, παράλληλα με τις πολυάριθμες ευκαιρίες ανάπτυξης σχέσεων, τόσο σε ατομικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο με φορείς και ισχυρούς παράγοντες του ιατρικού τουρισμού παγκοσμίως. Στόχος της διοργάνωσης είναι η δημιουργία νέων διαύλων προώθησης των υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών.

Το Συνέδριο θα φιλοξενηθεί από τη Δευτέρα 21 έως την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet