Γ. Πατούλης: Παίζει με τη φωτιά το ΥΠ.ΕΣ. – Να μην ανοίξει και το χωροταξικό των Δήμων
Αυτοδιοίκηση

Γ. Πατούλης: Παίζει με τη φωτιά το ΥΠ.ΕΣ. – Να μην ανοίξει και το χωροταξικό των Δήμων

«Παίζει με τη φωτιά το υπουργείο Εσωτερικών» τονίζει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, και προειδοποιεί τον υπουργό Πάνο Σκουρλέτη να «μην ανοίξει και το χωροταξικό των Δήμων».

Ακολουθεί η δήλωση του προέδρου της ΚΕΔΕ:

Γ. Πατούλης, πρόεδρος ΚΕΔΕ: «Παίζει με τη φωτιά» το υπουργείο Εσωτερικών 
Μην τολμήσει να ανοίξει και το «χωροταξικό» των Δήμων

Η σημερινή πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών έχει επιλέξει την τακτική να κάνει διαβούλευση με την Αυτοδιοίκηση για τα μεγάλα προβλήματα του θεσμού, μέσω επιλεκτικών διαρροών, συνεντεύξεων κι ομιλιών. Αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά.

Όπως δεν είναι σοβαρό να ανοίγει ο κ. Σκουρλέτης το χωροταξικό των Δήμων, μέσω δημόσιων ομιλιών του, προαναγγέλλοντας, μάλιστα, περιορισμένες έστω παρεμβάσεις, σε νησιωτικούς Δήμους, το προσεχές φθινόπωρο.

Αν πιστεύει ότι υπάρχει τέτοιο ζήτημα, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις απόψεις του στο νομοσχέδιο – έκτρωμα που κατέθεσε. Δεν το έκανε. Του συνιστούμε να μην το κάνει ούτε στο μέλλον.

Αν το επιχειρήσει, θα μας βρει ξανά απέναντι. Δεν μπορεί να αλλάζει ο χρόνος των αυτοδιοικητικών εκλογών και ο χάρτης της Αυτοδιοίκησης, με βάση τις εκλογικές σκοπιμότητες της κυβέρνησης. Ως εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet