Τάσος Μαυρίδης: Θα συνεχίσουμε να ομορφαίνουμε την πόλη μας
Κοινωνία

Τάσος Μαυρίδης: Θα συνεχίσουμε να ομορφαίνουμε την πόλη μας

Με το σύνθημα «Ομορφαίνουμε την Πόλη μας», ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης συμμετείχε για πρώτη φορά στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση στην Ελλάδα, στο «Let’s Do It Greece 2018», που πραγματοποιήθηκε στις 29/04/2018.

Ο Δήμος συμμετείχε, με δράσεις καθαρισμού τόσο στην Πεύκη, όσο και στην Λυκόβρυση. Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε δράση καθαρισμού του άλσους Μορέλλα, στην Πεύκη και του άλσους Αργύρη, στη Λυκόβρυση, καθώς και καθαρισμός της ευρύτερης περιοχής του ρέματος της Πύρνας, στη Λυκόβρυση.

Οι φορείς και οι σύλλογοι που έδωσαν δυναμικό παλμό στις δράσεις, με την παρουσία τους, ήταν: το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης, η Φιλοζωική Οργάνωση του Δήμου, ο Αθλητικός Σύλλογος Αίαντας Πεύκης, η Οικολογική Κίνηση Πεύκης, ο Α.Ο. Πεύκης, το Οικοτροφείο της ΕΠΑΨΥ, το Γυμνάσιο Λυκόβρυσης, ο Σύλλογος Κίνησης Πολιτών Λυκόβρυσης και η εταιρεία Apical Service. Ο συντονισμός των Δράσεων έγινε από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας  & Εθελοντισμού και τον αντιδήμαρχο Νίκο Γκαραβέλλα.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, απένειμε τιμητική πλακέτα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης για τη συνολική προσφορά και συμμετοχή του στη δράση.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά με στην εθελοντική δράση:

«Η ανταπόκριση των πολιτών και των φορέων στο κάλεσμά μας ήταν συγκινητική, καθώς το άλσος Μορέλλα, στην Πεύκη, το άλσος Αργύρη και η περιοχή του ρέματος της Πύρνας,  στη Λυκόβρυση γέμισαν από παιδικές φωνές και από μεγάλο πλήθος συμπολιτών μας, γεγονός που μας χαροποίησε ιδιαίτερα, καθώς είναι πολύ σημαντικό να βλέπει κανείς ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους, να ασχολούνται τόσο ενεργά με τον εθελοντισμό και το περιβάλλον.

»Επιβεβαιώνεται, για άλλη μια φορά, ότι ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης πρωταγωνιστεί στον εθελοντισμό. Με τη δύναμη που μας δίνουν οι εθελοντές και οι φορείς της κοινωνίας των πολιτών θα συνεχίσουμε να ομορφαίνουμε την πόλη μας.

»Συγχαρητήρια στο 1ο Δημοτικό Πεύκης για την έως σήμερα προσφορά του και γενικότερα σε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτές τις δράσεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet