Συνεδρίαση Δ.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης & Ημέρα Πολίτη στις 8 Μαΐου
Πολιτική

Συνεδρίαση Δ.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης & Ημέρα Πολίτη στις 8 Μαΐου

Σε συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης την Τρίτη 8 Μαΐου 2018 στις 18:00 στο δημαρχείο της πόλης (Ελ. Βενιζέλου 15, Πεύκη).

Πριν τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης θα τεθούν από τους πολίτες,  λόγω Ημέρας Πολίτη, θέματα προς συζήτηση.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση ή μη ψηφίσματος της ΚΕΔΕ που αφορά τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του νομοσχεδίου «Κλεισθένης Ι».
  2. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών, σύμφωνα με άρθρο 206 του Ν. 3584/2007 (έξι (6) εργατών πυρασφάλειας).
  3. Υποβολή αίτησης χρηματοδότησης για ένταξη του Δήμου στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» – Άξονας Προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» – «Προμήθεια μηχανημάτων έργου ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού».
  4. Υποβολή αίτησης χρηματοδότησης για ένταξη του Δήμου στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» – Άξονας Προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» – «Προμήθεια – τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών των δήμων της χώρας».
  5. Υποβολή αίτησης χρηματοδότησης για ένταξη του Δήμου στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ – Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτηρίων και αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις».
  6. Κοπή και κλάδεμα δένδρων σε κοινόχρηστους χώρους.
  7. Έγκριση παραχώρησης μίας (1) θέσης στάθμευσης φορτηγού οχήματος για την εξυπηρέτηση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου επί της οδού Ρίμινι με αριθμ. 10, στη Δημοτική Κοινότητα Λυκόβρυσης, κατόπιν αιτήματος του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού και για όσο χρόνο διαρκεί το πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet