Το ενδιαφέρον του για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο. Λυκόβρυσης ανακοίνωσε ο Θ. Καλογεράκος
Αθλητισμός

Το ενδιαφέρον του για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο. Λυκόβρυσης ανακοίνωσε ο Θ. Καλογεράκος

Το ενδιαφέρον του να ηγηθεί του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Λυκόβρυσης ανακοινώνει ο κ. Θωμάς Καλογεράκος. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνει:

Γνωρίζουν το ενδιαφέρον μου για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο. Λυκόβρυσης εδώ και έναν χρόνο 

Ως κάτοικος της Λυκόβρυσης από όταν γεννήθηκα, αλλά και αποδεδειγμένα ως άνθρωπος που ενδιαφέρεται για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τη στήριξη αυτού με κάθε δυνατό τρόπο είναι δεδομένο το ενδιαφέρον μου για την πορεία και την εξέλιξη του Α.Ο Λυκόβρυσης.

Το 2014 μια ομάδα νέων ατόμων αναλάβαμε τη διοίκηση του Καλαθοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Λυκόβρυσης, αδερφού σωματείου του ΑΟΛ, ο οποίος παρά τις φιλότιμες προσπάθειες προηγούμενων διοικούντων αριθμούσε περίπου 20 αθλητές ακαδημιών και ένα αντρικό τμήμα που σχεδόν υπολειτουργούσε. Μετά από τεράστιες προσπάθειες και ομαδική και οργανωμένη δουλειά έχουμε καταφέρει κλείνοντας την τέταρτη χρονιά μας να αριθμούμε περίπου 230 αθλητές ακαδημιών και δύο πλήρη τμήματα ανδρών-γυναικών.

Πετύχαμε τέσσερις ανόδους σε ανώτερες κατηγορίες σε διάφορα τμήματα, επανασυστήσαμε το γυναικείο μπάσκετ στη Λυκόβρυση και δημιουργήσαμε 13 νέα τμήματα ακαδημιών. 

Το αντρικό τμήμα βασίζεται πλέον κατά μεγάλο ποσοστό σε παίκτες των ακαδημιών μας. Και αυτά είναι μόνο η αρχή.

Από παιδική ηλικία και για πάνω από 10 χρόνια ήμουν αθλητής του Α.Ο. Λυκόβρυσης και μέλος της πετυχημένης ομάδας του ΑΟΛ το 2007 όταν και πετύχαμε τη μεγάλη άνοδο. Η αγάπη μου, λοιπόν, για τον σύλλογο και το ποδόσφαιρο είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη. 

Πριν από έναν χρόνο περίπου ο κ. Κώστας Διαμάντης, πρόεδρος του ΑΟΛ, μου γνωστοποίησε ότι σκοπεύει να αποχωρήσει φέτος και ότι ψάχνει νέους ανθρώπους για να συνεχίσουν το έργο του.

Ακούγοντας αυτή την άποψη και με δεδομένο το ενδιαφέρον μου για την ενασχόλησή μου στον ΑΟΛ, αλλά και το ότι πάντα ενεργώ με πλάνο και σχεδιασμό του αντιπρότεινα ότι θα του έχω συγκεκριμένη, σοβαρή και σωστά μελετημένη πρόταση για τη συνέχιση του ιστορικού Ομίλου μας εντός είκοσι ημερών. Μετά από είκοσι ημέρες επικοινωνήσαμε τηλεφωνικώς και με ενημέρωσε ότι μετά τα μπαράζ ανόδου του ανδρικού τμήματος τον Σεπτέμβριο του 2017 θα το συζητήσουμε.

Μετά τους αγώνες μπαράζ υπήρξε συνάντηση μεταξύ μας όπου του ανέλυσα όλο το πλάνο που είχα για τη συνέχεια του ΑΟΛ και ο κ. Διαμαντής από τη μεριά του μου ανέλυσε τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, τον αριθμό των αθλητών – μελών, τους προπονητές, τις ώρες χρήσεις του γηπέδου, αλλά και τις σχέσεις που υπάρχουν με τα σωματεία της Μεταμόρφωσης τα οποία συστεγάζονται στο διαδημοτικό στάδιο Λυκόβρυσης – Μεταμόρφωσης, καθώς και ότι άλλο έχει να κάνει με τον σύλλογο.

Αφού λοιπόν τα αναλύσαμε ως επόμενο βήμα ορίστηκε να συναντηθούμε με το υπάρχον Δ.Σ. και να τα συζητήσουμε όλοι μαζί ώστε να είναι όλοι ενήμεροι, κάτι που όμως δεν έγινε ποτέ.

Προς έκπληξή μου άκουσα τον κ. πρόεδρο να ανακοινώνει την αποχώρησή του και να ορίζει νέο πρόεδρο. Οφείλω να ομολογήσω ότι μου δημιουργήθηκαν πολλά ερωτήματα ως προς το όλο ιστορικό. 

Κατόπιν τούτου θα ήθελα να ενημερώσω ότι θα περιμένω ενημέρωση για την ημερομηνία ορισμού της προβλεπόμενης γενικής συνέλευσης για ανάδειξη νέου Δ.Σ. του ΑΟΛ ώστε να παρευρεθώ και να ενημερώσω τα μέλη και τους φίλους του ΑΟΛ για το πλάνο που υπάρχει για τη συνέχεια του ιστορικού σωματείου της πόλης μας.

Πάντα πιστεύοντας ότι όλοι θέλουμε το καλύτερο για τον ΑΟΛ μας και τον αθλητισμό της περιοχής μας, απερχόμενοι και επόμενοι. Όραμα υπάρχει, είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξει και κλίμα συνεννόησης και τήρηση των προβλεπόμενων διαδικασιών.

Με εκτίμηση 

Θωμάς Καλογεράκος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet