Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Στο 2o Greek Travel Show συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου

0
317 Προβολές

Το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός που απευθύνεται σε όσους θέλουν να σχεδιάσουν και να κλείσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και σε άλλους ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς το καλοκαίρι του 2018 πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών Helexpo Maroussi.

Το 2o Greek Travel Show, μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε πέρσι από τους 9.200 επισκέπτες της, εξελίχθηκε φέτος σε ένα εκθεσιακό τουριστικό γεγονός ευρύτερης απήχησης με τη συμμετοχή Περιφερειών και Δήμων της χώρας, τουριστικών γραφείων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Εντύπωση προκάλεσε το περίπτερο του Δήμου Αμαρουσίου, το όποιο έδωσε έμφαση στον πολιτισμό και στην Κεραμική, μια τέχνη απόλυτα ταυτισμένη με το Μαρούσι.

Το περίπτερο του Δήμου Αμαρουσίου επισκέφτηκαν πολλοί δήμαρχοι, αντιπεριφερειάρχες, ο γενικός γραμματέας Τουρισμού, Γιώργος Τζιάλλας, και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ – Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, στον χαιρετισμό του, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τη μεγάλη συμμετοχή και πρόσθεσε: «Η έκθεση προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο το εγχώριο τουριστικό προϊόν και όλους τους ελληνικούς προορισμού, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τον εσωτερικό τουρισμό και να βοηθήσει τους Έλληνες ταξιδιώτες να σχεδιάσουν τις διακοπές τους γρήγορα, εύκολα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες τιμές».

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up