Έτοιμοι οι εθελοντές της δράσης «Ξαναζούν τα αρχοντικά της Κηφισιάς»
Κοινωνία

Έτοιμοι οι εθελοντές της δράσης «Ξαναζούν τα αρχοντικά της Κηφισιάς»

Ομάδα εθελοντών ετοιμάζεται πυρετωδώς για την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 οπότε θα ανοίξουν, για δεύτερη φορά στο κοινό, αρχοντικά μοναδικής ιστορικής και αρχιτεκτονικής αξίας, στην Κηφισιά. Ήδη έχει πραγματοποιηθεί, σύνφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς, δοκιμαστική περιήγηση με τους εθελοντές, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη ημέρα.

Οι 40 εθελοντές προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες για την επιτυχία της εκδήλωσης «Ξαναζούν τα αρχοντικά της Κηφισιάς» που διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς.

Για το μοναδικό ταξίδι στον χρόνο και την ιστορία δουλεύει συστηματικά η οργανωτική επιτροπή η οποία αποτελείται από την αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων – Επικοινωνίας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Τουρισμού και Εθελοντισμού, Ζέτη Κασιμάτη, η φιλόλογος – ερευνήτρια, Μ.Α.  Πανεπιστήμιο Indianapolis- Έφορος του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Κηφισιάς Ευαγγελία Βαλάτα-Τσιάμα, η καθηγήτρια Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Eιρήνη Πέππα-Παπαϊωάννου, η αρχαιολόγος – ιστορικός Τέχνης, Πανεπιστημίου Σορβώνης, Μελίνα Παπαϊωάννου, η αρχαιολόγος, συνεργάτης Πανεπιστημίου Αθηνών Λένα Μανούσου, o έφορος Αρχαιοτήτων Ε.Τ. Δημήτρης Σκιλάρντι, o αρχιτέκτων, τ. διευθυντής Αναστύλωσης Μνημείων, ΥΠΠΟ Δημοσθένης Ζιρώ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet