Συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, μέσα από τη συνεργασία του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Εθελοντισμού και των Εθελοντών του Κοινωνικού Παντοπωλείου, απευθύνει έκκληση στους κατοίκους του Δήμου να συνεισφέρουν ενεργά στην εκστρατεία για τη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα τοπικά σούπερ μάρκετ τα ερχόμενα Σάββατα.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μία δομή που λειτουργεί στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης από το 2011 και παρέχει σε τακτική βάση τρόφιμα, είδη παντοπωλείου και ατομικής υγιεινής, σε ευπαθή άτομα και οικογένειες. Σήμερα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο εξυπηρετεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, μηνιαίως περισσότερες από 160 οικογένειες, κάποιες εξ αυτών πολύτεκνες ή μονογονεϊκές, αλλά και άτομα με αναπηρία και ανέργους.

Η συγκέντρωση τροφίμων θα πραγματοποιηθεί στα σούπερ μάρκετ της Πεύκης το Σάββατο 12 Μαΐου 2018, κατά το διάστημα 11:00 -15:00 και το Σάββατο 19 Μαΐου 2018, τις ίδιες ώρες στα σούπερ μάρκετ της  Λυκόβρυσης. Συγκεκριμένα:

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

  • S/M AB BΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Λ. Ειρήνης 48, Πεύκη
  • S/M MY MARKET: Λ. Ειρήνης 12, Πεύκη
  • S/M MARKET IN: Χρυσοστόμου Σμύρνης 30, Πεύκη
  • S/M ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: Λ. Αμαρουσίου 23 & Λ. Καραγιάννη, Πεύκη

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

  • S/M ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Λ. Σοφοκλή Βενιζέλου 49, Λυκόβρυση
  • S/M MY MARKET: Γρηγορίου Λαμπράκη 20, Λυκόβρυση
  • S/M LIDL: Γρηγορίου Λαμπράκη & Θησέως, Λυκόβρυση

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Σε μια περίοδο που η κρίση πλήττει τους συμπολίτες μας, έχουμε κατορθώσει στον Δήμο μας να αναπτύξουμε ένα σημαντικό πλέγμα κοινωνικών δομών, στο οποίο εντάσσεται και το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Όλες αυτές οι δομές είναι αποτελεσματικές χάρη στους εθελοντές και στην προσφορά όλων μας ως δημοτών. Για αυτόν τον λόγο ενώνω τη φωνή μου στο κάλεσμα των εθελοντών του Κοινωνικού Παντοπωλείου, προκειμένου τα επόμενα Σάββατα να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα μακράς διαρκείας για τους συνδημότες που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet