Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στις 17 Μαΐου
Περιφέρεια Αττικής

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στις 17 Μαΐου

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 στις 15:30 στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Δήμος Παπάγου – Χολαργού).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίαση θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Συζήτηση σχετικά με την αντισεισμική θωράκιση και προστασία στην Αττική (εισηγήτρια: εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Ι. Τσούπρα).
  2. Έγκριση σκοπιμότητας για την κάλυψη δαπάνης για τη συμμετοχή των τέκνων του προσωπικού της Περιφέρειας Αττικής σε παιδικές κατασκηνώσεις για το έτος 2018 (εισηγήτρια: αντιπεριφερειάρχης Ε. Αποστολάκη).
  3. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Χαλανδρίου για την κατασκευή του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση Ενεργειακής Απόδοσης με Γεωθερμία στο Αθλητικό Συγκρότημα “Ν. Πέρκιζας”» συνολικού προϋπολογισμού 836.242,34 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Γ. Καραμέρος).
  4. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Περάματος  για το έργο (παροχή υπηρεσίας) με τίτλο «Διαμόρφωση γηπέδου στο τεχνικό λύκειο Περάματος», συνολικού προϋπολογισμού 39.990,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Γ. Γαβρίλης).
  5. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης ποσού 1.080,00 ευρώ για τη συμμετοχή και εκπροσώπηση της Περιφέρειας Αττικής σε εκδήλωση για την ανάδειξη των ΠΟΠ προϊόντων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες στις 26 Ιουνίου 2018» (εισηγητής: εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Τ. Φαρμάκης).
  6. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής (ΥΜΕΠΟ), της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) Α.Ε. και της Περιφέρειας Αττικής (εισηγητής: περιφερειακός σύμβουλος Γ. Μπαλάφας).
  7. Έγκριση των αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Α΄ τριμήνου 2018 (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Χ. Καραμάνος).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet