Για «εξαπάτηση» κατηγορεί τον Όμιλο UNESCO B.Π. το ΠΕΑΠ σύμφωνα με τον Δ. Κωνστάντο
Αθλητισμός

Για «εξαπάτηση» κατηγορεί τον Όμιλο UNESCO B.Π. το ΠΕΑΠ σύμφωνα με τον Δ. Κωνστάντο

Σοβαρές διαστάσεις λαμβάνει το ζήτημα με τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση της Τετάρτης 2 Μαΐου 2018, στο κλειστό Γυμναστήριο Πεύκης.

Ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κωνστάντος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.-, ισχυρίζεται ότι η ο Όμιλος για την UNESCO Bορείων Προαστίων αιτήθηκε από το νομικό πρόσωπο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ΠΕΑΠ (Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός) την παραχώρηση του διαδημοτικού σταδίου Μεταμόρφωσης/Λυκόβρυσης, για νέα αθλητική διοργάνωση που προγραμματίζεται για το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018.

Το αίτημα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Κωνστάντος, απερρίφθη ομόφωνα από το Δ.Σ. του ΠΕΑΠ, με την «ατιμωτική», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, αιτιολογία ότι ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων «εξαπάτησε» το νομικό πρόσωπο για την προηγούμενη αθλητική διοργάνωση στο κλειστό της Πεύκης.

Επίσης, σύμφωνα πάλι με τον ίδιο, η κ. Πατούλη υπέβαλε αίτημα για την παραχώρηση του γηπέδου Μεταμόρφωσης/Λυκόβρυσης για τη διοργάνωση της 2ας Ιουνίου στον Δήμο Μεταμόρφωσης, γεγονός για το οποίο -όπως δηλώνει ο κ. Κωνστάντος- ασκούνται πιέσεις στον δήμαρχο του όμορου Δήμου να αρνηθεί.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Κωνστάντου:

Ομόφωνα απορρίφθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του ΠΕΑΠ αίτημα της κ. Πατούλη, μέσω του «Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων», για τη διοργάνωση ποδοσφαιρικού τουρνουά στο διαδημοτικό γήπεδο Λυκόβρυσης/Μεταμόρφωσης, με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων του Α.Ο. Πεύκης και του Α.Ο. Λυκόβρυσης, με την ατιμωτική για την κ. Πατούλη και τον όμιλο αιτιολόγηση περί «εξαπάτησης» του νομικού προσώπου όσον αφορά άλλη αθλητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο δημοτικό γυμναστήριο Πεύκης.

Η κ. Πατούλη, εφαρμόζοντας στο ακέραιο τις συνήθεις διχαστικές, ιδιοτελείς και δόλιες μεθοδεύσεις της, κατέθεσε νέο αίτημα στον Δήμο Μεταμόρφωσης αυτή τη φορά, εντάσσοντας στο τουρνουά και το ποδοσφαιρικό σωματείο του όμορου Δήμου.

Την Παρασκευή 11 Μαΐου, όταν πληροφορηθήκαμε για το νέο αίτημα, επικοινωνήσαμε άμεσα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Μεταμόρφωσης κ. Παπαδόπουλο τον οποίο και ενημερώσαμε αναλυτικά για το θέμα. Μετά από δική του παράκληση αποστείλαμε την ίδια ημέρα επίσημο ενημερωτικό δελτίο, το οποίο όπως ο ίδιος μας ενημέρωσε, το Σάββατο 12 Μαΐου έχει προωθηθεί στο δήμαρχο Μεταμόρφωσης κ. Καρπέτα.

Επιπρόσθετα, ενημερώσαμε τη διοίκηση του Δήμου μας η οποία, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, έκανε παρεμβάσεις προς τον δήμαρχο Μεταμόρφωσης στο ανώτατο δυνατό θεσμικό επίπεδο εκπροσώπησης.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Καρπέτας θα σεβαστεί το αυτοδιοίκητο του Δήμου μας, απορρίπτοντας το αίτημα της κ. Πατούλη. Εφόσον τα σωματεία επιθυμούν τη διοργάνωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιρικού τουρνουά αυτό μπορεί και είναι επιθυμητό να πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα, τη συμμετοχή και την οικονομική στήριξη των δύο Δήμων, που συνδιαχειρίζονται το διαδημοτικό γήπεδο.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet