Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου συμμετέχει ο Δήμος Γαλατσίου

0
1449 Προβολές

Στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου συμμετέχει ο Δήμος Γαλατσίου δίνοντας την ευκαιρία σε όσους θέλουν να αθληθούν και, μάλιστα, για καλό σκοπό και συγκεκριμένα για τη στήριξη των συνανθρώπων μας σε ανάγκη. Ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου, στο πλαίσιο της δράσης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, «Όλοι Μαζί Μπορούμε» θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 ταυτόχρονα σε 22 δήμους της Αττικής, ανάμεσά τους και ο Δήμος Γαλατσίου.

1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου στον Δήμο Γαλατσίου

Ο αγώνας δρόμου σε όλους του Δήμους θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5 χλμ. και δυναμικού βάδην 5 χλμ.

Η εκκίνηση για το Γαλάτσι δίνεται στις 9:00 για το τρέξιμο και στις 9:15 για το δυναμικό βάδην έξω από το Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου («Παλαί»). Οι δρομείς θα τρέξουν κατά μήκος της Λεωφόρου Βεΐκου μέχρι τα φανάρια της Λεωφόρου Γαλατσίου όπου σε αυτό το σημείο θα κάνουν αναστροφή για να γυρίσουν στα φανάρια της Ομορφοκκλησιάς και να τερματίσουν στο νέο γήπεδο ποδοσφαίρου μέσα στο Άλσος Βεΐκου, μπαίνοντας από την πρώτη πύλη του Άλσους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων ενηλίκων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» (www.oloimazimporoume.gr) και της Viva.gr. Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ.

Η διαδικασία που πρέπει ν΄ ακολουθηθεί μπαίνοντας μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» είναι η εξής: Επιλέγουμε τον Δήμο Γαλατσίου, βλέπουμε και εκεί τη διαδρομή και το σημείο εκκίνησης και κάνουμε κλικ στο κουμπί «Συμμετοχή». Από εκεί μεταφερόμαστε στη σελίδα της viva όπου κάνουμε την κράτηση.

Το συνολικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα δρόμου του Δήμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα τα οποία θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Παράλληλα με τον Αγώνα των Ενηλίκων θα διεξαχθούν με δωρεάν συμμετοχή αγώνες για παιδιά και εφήβους. Συγκεκριμένα:

  • Οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων μπορούν να λάβουν μέρος δωρεάν στον Αγώνα Δρόμου Παίδων 1 χλμ., με εκκίνηση τον χώρο του «Παλαί» στις 9:30.
  • Οι μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου μπορούν να λάβουν μέρος δωρεάν στον Αγώνα Δρόμου ή Δυναμικού Βάδην 5 χλμ. με εκκίνηση τον χώρο του «Παλαί» στις 9:00 & 9:15 αντίστοιχα.

Οι μαθητές που θέλουν να λάβουν μέρος πρέπει να συμπληρώσουν τη δήλωση συμμετοχής, η οποία βρίσκεται στο site του Δήμου Γαλατσίου, και να την προσκομίσουν εκτυπωμένη το πρωί της 20ης Μαΐου στη Γραμματεία των Αγώνων, στο χώρο του «Παλαί».

Για όλους τους συμμετέχοντες θα υπάρχουν αριθμοί, chip, νεράκια, μπανάνες, κρουασάν, βεβαιώσεις συμμετοχής, μετάλλια, κ.ά.

Εκτός από τον Δήμο Γαλατσίου, συμμετοχή στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου έχουν δηλώσει οι Δήμοι: Αθηναίων, Αλίμου, Αμαρουσίου, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Βριλησσίων, Γλυφάδας, Διονύσου, Ηλιούπολης, Ηρακλείου Αττικής, Ηλιούπολης, Καλλιθέας, Κηφισιάς, Κρωπίας, Μεγάρων, Μοσχάτου – Ταύρου, Νίκαιας – Αγ. Ι.  Ρέντη, Παλαιού Φαλήρου, Παλλήνης, Ραφήνας – Πικερμίου, Σπατών -Αρτέμιδας, Παπάγου – Χολαργού, Ύδρας.

«Ελάτε να τρέξουμε για καλό σκοπό» τονίζεται στην πρόσκληση που απευθύνουν οι διοργανωτές προς τους πολίτες.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up