Λύση στο πρόβλημα έλλειψης αιθουσών στο 18ο Δημοτικό υποσχέθηκε ο δήμαρχος
Κοινωνία

Λύση στο πρόβλημα έλλειψης αιθουσών στο 18ο Δημοτικό υποσχέθηκε ο δήμαρχος

Το ζήτημα της μη εύρυθμης λειτουργίας του 18ου Δημοτικού Σχολείου και του 18ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου, εξαιτίας της συστέγασής τους, χωρίς να υπάρχουν αντίστοιχες αίθουσες διδασκαλίας και αντίστοιχοι κοινόχρηστοι και βοηθητικοί χώροι, έθεσε στον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου.

Η πρόεδρος του Συλλόγου, Κέλλυ Πάχου και οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Συλλόγου ανέφεραν στον κ. Πατούλη ότι έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του 18ου Δημοτικού Σχολείου, καθώς, ενώ έχουν αυξηθεί οι εγγραφές μαθητών στο σχολείο, παράλληλα, έχουν μειωθεί οι αίθουσες διδασκαλίας, αφού δύο από τις αίθουσες διατίθενται για τη φιλοξενία του 18ου Νηπιαγωγείου.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου, εκφράζοντας τη απόγνωσή τους για το πώς θα λειτουργήσει το σχολείο την επόμενη σχολική χρονιά, δήλωσαν ότι έχουν θέσει το ζήτημα στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, αλλά, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές τους, δεν έχει δοθεί λύση στο πρόβλημα, ζητώντας την παρέμβαση του δημάρχου Γιώργου Πατούλη.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου, άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα του εξέθεσαν τα μέλη του Δ.Σ. και τους υποσχέθηκε ότι η διοίκηση του Δήμου θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου με τη νέα χρονιά να έχει δοθεί λύση στο πρόβλημα, εισπράττοντας τις θερμές ευχαριστίες του Συλλόγου για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά τους.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σταθούλης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Δημήτρης Καρλαύτης και ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

Εκ μέρους του Συλλόγου συμμετείχαν, επίσης, στη συνάντηση, η γραμματέας του Συλλόγου, Μαρία Λαζαρίδη και η ταμίας, Βασιλική Ζαχαράτου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet