Έκθεση «Συνεργώ» στο Πεδίον του Άρεως
Περιφέρεια Αττικής

Έκθεση «Συνεργώ» στο Πεδίον του Άρεως

Η Περιφέρεια Αττικής και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών και η  Αλληλεγγύη για Όλους διοργανώνουν την Έκθεση «Συνεργώ» στο Πεδίον του Άρεως.

Μια μεγάλη γιορτή προϊόντων, μικρών παραγωγών, συνεταιρισμών και κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων της Αττικής παρουσιάζονται στους πολίτες της.

Ένα κάλεσμα γιορτής για όλους στο Πεδίον του Άρεως, στις 18, 19 και 20 Μαΐου 2018, με ζωντανή μουσική, χορευτικά συγκροτήματα, παιδικό θέατρο και καλλιτεχνικά δρώμενα.

Η «Συνεργώ» εκθέτει ποιοτικά προϊόντα μικρών παραγωγών, συνεταιρισμών και συνεταιριστικών επιχειρήσεων της Αττικής και υπηρεσίες, αλλά έχει και φεστιβαλική ατμόσφαιρα. Στόχος είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας, η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δικτύωση των μικρών παραγωγών, των συνεταιρισμών και των κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων από όλη την Αττική.

Παράλληλα, η Έκθεση «Συνεργώ», με ελεύθερη είσοδο, απευθύνεται σε όλο το κοινό των καταναλωτών επιδιώκοντας την επαφή και τη γνωριμία με τους παραγωγούς, τις συνεταιριστικές επιχειρήσεις και την ευρεία γκάμα των προϊόντων τους (τρόφιμα, ποτά, καλλυντικά, είδη τέχνης, κοσμήματα, βότανα και πολλά άλλα), σε μια γιορτή που πραγματοποιείται για πρώτη φορά με τη συμμετοχή 100 και πλέον εκθετών.

Η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Ερμίνα Κυπριανίδου, εξήρε τη σημασία της Έκθεσης όχι μόνο επειδή υποστηρίζει μικρούς παραγωγούς και ποιοτικά προϊόντα αλλά και επειδή, όπως επισήμανε, εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια ανάταξης του Πεδίου του Άρεως, λέγοντας:

«Η ανάταξη του εμβληματικού πάρκου της πόλης των Αθηνών, του Πεδίου του Άρεως, μέσω κάθε είδους εκδηλώσεων ώστε να καταστεί ένας ζωντανός δημόσιος χώρος, κατάλληλος για τη δημιουργική ενασχόληση, αλλά και ψυχαγωγία πολιτών και φορέων, αποτελεί διαρκή στόχο για την περιφερειακή Αρχή, τον οποίο ακούραστα υπηρετεί».

Και προσκάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την Έκθεση «Συνεργώ» στο Πεδίον του Άρεως.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet