Συμμετοχή Δήμου Βριλησσίων στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου
Αθλητισμός

Συμμετοχή Δήμου Βριλησσίων στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου

O Δήμος Βριλησσίων συμμετέχει στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου που διοργανώνουν το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και 22 Δήμοι της Αττικής, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, την Κυριακή 20 Μαΐου 2018.

Ο αγώνας θα διεξάγεται την ίδια μέρα και την ίδια ώρα σε όλους τους δήμους που συμμετέχουν και θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5 χλμ. και δυναμικού βάδην 5 χλμ.

Κάθε δήμος έχει σχεδιάσει τη δική του διαδρομή με ακριβές σημείο εκκίνησης και τερματισμού. Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» ή της Viva.gr. Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 5 ευρώ.

Η διαδικασία που πρέπει ν΄ ακολουθηθεί μπαίνοντας μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» είναι η εξής: Επιλέγουμε τον δήμο στον οποίο θέλουμε αγωνιστούμε, βλέπουμε τη διαδρομή (είτε τρεξίματος είτε δυναμικού βάδην) και το σημείο εκκίνησης και κάνουμε κλικ στο κουμπί «Συμμετοχή». Από εκεί μεταφερόμαστε στη σελίδα της viva όπου κάνουμε την κράτησή μας.

Το συνολικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα δρόμου κάθε δήμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του αντίστοιχου δήμου.

Συμμετοχή στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου έχουν δηλώσει οι εξής 22 Δήμοι του νομού Αττικής: Αθηναίων, Αλίμου, Αμαρουσίου, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Γλυφάδας, Διονύσου, Ηλιούπολης, Ηρακλείου, Καλλιθέας, Κηφισιάς, Κρωπίας, Μεγάρων, Μοσχάτου – Ταύρου, Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Παλαιού Φαλήρου, Παλλήνης, Ραφήνας – Πικερμίου, Σπατών – Αρτέμιδας, Παπάγου – Χολαργού και Ύδρας.

Πληροφορίες: Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων τηλ. 210 8101510 & 511.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet