Δυναμικό «παρών» του Ομίλου για την UNESCO Β.Π. στο 41ο Φεστιβάλ Παιδιού Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Δυναμικό «παρών» του Ομίλου για την UNESCO Β.Π. στο 41ο Φεστιβάλ Παιδιού Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δυναμικό «παρών» έδωσε ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων στο 41ο Φεστιβάλ Παιδιού, που πραγματοποιήθηκε από 18 έως και 20 Μαΐου, στο άλσος Βαρβαρέσου, στην Πεύκη.

Η αρχή έγινε την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, με την πρόεδρο του Ομίλου, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη να παρευρίσκεται στην έναρξη του Φεστιβάλ, συνοδευόμενη από τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους Λυκόβρυσης – Πεύκης Γιώργο Κωνσταντόπουλο, Δημήτρη Κατραμάδο και Παναγιώτη Αγγελικόπουλο, καθώς και τα μέλη του Ομίλου Μαρία Αραμπατζή, Αλίνα Μώκου, Μαίρη Χέλμη, Στέλλα Ζαρμακούπη, Μαρία Δούκα, Μαρία Καβαδούρου-Κωνσταντοπούλου, Σόφη Χαϊδεμένου, Βιολέτα Κορνιωτάκη, Μαρία Κουσίση, Βούλα Κάσδαγλη, Κασσιανή Πανάκη και Γιώτα Παπαδοπούλου.

Η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων είχε την ευκαιρία να μοιραστεί ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά στα διάφορα εργαστήρια που είχαν στηθεί στο άλσος, ενώ συνεχάρη τους τοπικούς συλλόγους του Δήμου, τους εκπροσώπους των συλλόγων γονέων, τους μαθητές των σχολείων, τους μικρούς φίλους των παιδικών σταθμών, καθώς και όλους τους εργαζόμενους, εθελοντές και πιστούς φίλους της διοργάνωσης, για τη συμμετοχή τους σε αυτόν τον σημαντικό θεσμό για την πόλη.

Η κ. Πατούλη επισκέφθηκε το Φεστιβάλ Παιδιού και το βράδυ της Κυριακής 20 Μαΐου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες από τη Λυκόβρυση και την Πεύκη, αλλά και να απολαύσει, για ακόμη μια φορά, τις δραστηριότητες των μικρών συνδημοτών της. Σε αυτήν της την επίσκεψη, την πρόεδρο του ομίλου συνόδευαν, πλην των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων Γ. Κωνσταντόπουλου, Δ. Κατραμάδου και Π. Αγγελικόπουλου, τα μέλη της UNESCO Βορείων Προαστίων Μάρκος Μιχελάκης, Μαρία Κουσίση, Κυριακή Κανιού, Εύη Χλωρού και Βούλα Κάσδαγλη.

Η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων δήλωσε για το 41ο Φεστιβάλ Παιδιού:

«Το Φεστιβάλ Παιδιού που διοργανώνεται στη Λυκόβρυση – Πεύκη αποτελεί σημαντικό θεσμό για τον Δήμο, καθώς δίνει στα παιδιά πρωταγωνιστικό ρόλο, ώστε να αποκαλύψουν τις αστείρευτες δυνάμεις που κρύβουν μέσα τους και στις οποίες οφείλουμε να βρίσκουμε πάντα δημιουργικές διεξόδους.

»Ως Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων δεν μπορούσαμε παρά να βρεθούμε κοντά και να χειροκροτήσουμε τις δράσεις των παιδιών, συγχαίροντας όλους εκείνους που συμμετείχαν στη διοργάνωση και του φετινού Φεστιβάλ Παιδιού. Εξάλλου, έχουμε αποδείξει ότι δίνουμε δυναμικό “παρών” σε κάθε δράση που έχει ως στόχο να προάγει την όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή των παιδιών μας στην οικοδόμηση ενός καλύτερου αύριο. Κάτι που κάνουμε χωρίς αποκλεισμούς, μακριά από μικροψυχίες και μίζερες αντιλήψεις…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet