Ολοκληρώθηκε η εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων στα σούπερ μάρκετ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκε η εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων στα σούπερ μάρκετ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με τη συλλογή τροφίμων στα σούπερ μάρκετ της Λυκόβρυσης, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, το Σάββατο 19 Μαΐου 2018, η εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων των εθελοντών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, που είχε ξεκινήσει μια εβδομάδα πριν στη Πεύκη. Με το σύνθημα «Δράσε είναι στο χέρι σου», οι εθελοντές κατόρθωσαν να μαζέψουν σημαντική ποσότητα τροφίμων.

Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, εξαιρετικά ικανοποιητική και ο αντίκτυπος της αλληλέγγυας διάθεσης, της κοινωνικής ευθύνης και της ανθρωπιάς, αναμένεται να φανεί στις επόμενες διανομές, με τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου να έχουν γεμίσει με όλα τα αναγκαία για τα νοικοκυριά που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι πολίτες της Πεύκης εκδήλωσαν έμπρακτα τη στήριξή τους στο κάλεσμα των εθελοντών και του Δήμου μας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και γέμισαν τα καλάθια, που προορίζονται για ευπαθείς οικογένειες και άτομα που ζουν στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, με τρόφιμα μακράς διάρκειας και προϊόντα παντοπωλείου. Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές, τους εργαζόμενους, αλλά και κάθε έναν από τους συμπολίτες μας που προσέφερε τρόφιμα τα δύο προηγούμενα Σάββατα, συμβάλλοντας στην ανακούφιση ατόμων και οικογενειών, που αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους, όσοι συνεισέφεραν στην επιτυχία αυτής της δράσης!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet