300 δρομείς πήραν μέρος στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου στα Βριλήσσια
Αθλητισμός

300 δρομείς πήραν μέρος στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου στα Βριλήσσια

Την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου που διοργάνωσαν το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και 22 δήμοι της Αττικής μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Βριλησσίων, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ.

Στη διαδρομή τρεξίματος και του δυναμικού βάδην συμμετείχαν συνολικά 300 δρομείς με μόνη υποχρέωση την καταβολή 5 ευρώ, το σύνολο των οποίων θα αποδοθούν στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Βριλησσίων για την κάλυψη των αναγκών του.

Τον αγώνα οργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων με τη συμμετοχή των καθηγητών Φυσικής Αγωγής των εργαζομένων του και τη βοήθεια εθελοντών από συλλόγους του Δήμου, του Αστυνομικού Τμήματος Βριλησσίων και της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος οι δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη και Άρης Πορτοσάλτε, οι οποίοι μετέδωσαν μέσω του ραδιοφώνου την ατμόσφαιρα του αγώνα και τη διάθεση των συμμετεχόντων.

Το «παρών» έδωσαν από τη δημοτική Αρχή ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, ο οποίος έδωσε το σήμα της εκκίνησης, καθώς και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, Κωνσταντίνος Βαφειάδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet