Ο ΣΠΑΠ συνέδραμε τον Δήμο Βριλησσίων σε δράση καθαρισμού και αποψίλωσης
Αυτοδιοίκηση

Ο ΣΠΑΠ συνέδραμε τον Δήμο Βριλησσίων σε δράση καθαρισμού και αποψίλωσης

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) στο πλαίσιο της συνέχειας των δράσεων για καθαρισμό των ξερών χόρτων σε περιαστικές και κατοικημένες περιοχές των Δήμων – μελών του, συνέδραμε τον Δήμο Βριλησσίων, σε καθαρισμό σημείων που υπεδείχθησαν από τον Δήμο, βοηθώντας έτσι στην προετοιμασία για την αντιπυρική περίοδο.

Ειδικότερα, εργαζόμενοι του ΣΠΑΠ βοήθησαν τον Δήμο Βριλησσίων σε καθαρισμούς και αποψιλώσεις από ξερά χόρτα κατά μήκος της Λεωφόρου Πεντέλης, στο ρέμα Βριλησσού πέριξ του Σισμανογλείου και στο Δάσος Θεοκλήτου.

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε σχετικά:

«Συνεχίσαμε και την εβδομάδα που πέρασε το πρόγραμμα καθαρισμών και αποψιλώσεων στους Δήμους – μέλη. Tην εβδομάδα που πέρασε παρείχαμε τη συνδρομή μας στον Δήμο Βριλησσίων, με στόχο των καθαρισμό των περιοχών που μας υπέδειξαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

»Θα συνεχίσουμε και τις επόμενες εβδομάδες να πραγματοποιούμε ανάλογες δράσεις στους Δήμους – μέλη μας. Σκοπός μας είναι να μπορέσουμε να καλύψουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκταση συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη πρόληψη, αλλά και αναβάθμιση του πρασίνου των Δήμων – μελών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet