Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: Στο έλεος της εγκατάλειψης το πάρκο «Αμαλία Φλέμινγκ»

0
421 Προβολές

Στο έλεος της εγκατάλειψης βρίσκεται το πάρκο «Αμαλία Φλέμινγκ» στα Μελίσσια, όπως καταγγέλλει η δημοτική παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή.

Η παράταξη, επικεφαλής της οποίας είναι ο δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης Αντώνης Φειδοπιάστης, τονίζει ότι η διοίκηση του δημάρχου Πεντέλης «δεν έχει κάνει το παραμικρό όσον αφορά στην ανάδειξη ελεύθερων χώρων και χώρων πρασίνου».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη αναφέρει τα εξής:

Ο συνδυασμός Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή καταγγέλλει την εγκατάλειψη του πάρκου «Αμαλία Φλέμινγκ» (Τσαγκάρη) στην καρδιά της πόλης των Μελισσίων.

Σκουπίδια παντού, χρησιμοποιημένες σύριγγες, εγκαταλελειμμένοι χώροι, πεσμένα υποστυλώματα, ελλιπής φωτισμός.

Το πάρκο, που θα μπορούσε να αποτελέσει πόλο έλξης και σημείο αναφοράς για υπαίθριες δραστηριότητες όχι μόνο των κατοίκων της πόλης των Μελισσίων, αλλά και των κατοίκων γειτονικών δήμων, έχει αφεθεί στην τύχη του από μια αδιάφορη και χωρίς καμία περιβαλλοντική ευαισθησία διοίκηση, ανίκανη να ανταποκριθεί στα προβλήματα μιας σύγχρονης πόλης όπως τα Μελίσσια.

Η διοίκηση Στεργίου, που συχνά εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο κόψιμο δένδρων σε διάφορα σημεία της πόλης, δεν έχει κάνει το παραμικρό όσον αφορά στην ανάδειξη ελεύθερων χώρων και χώρων πρασίνου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η απαλλοτρίωση οικοπέδου που βρίσκεται απέναντι από το κολυμβητήριο Μελισσίων, το οποίο κατέληξε σε ένα μεγάλο… parking αυτοκινήτων.

Προφανώς, με την ίδια λογική η διοίκηση αντιλαμβάνεται και το πάρκο «Αμαλία Φλέμινγκ», όπως και τα άλλα πάρκα της πόλης μας, τα οποία έχουν αφεθεί να ρημάζουν.  

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up