Εγκαίνια έκθεσης παιδικού τμήματος Εργαστηρίων Τέχνης του ΠΑΟΔΑΠ
Πολιτισμός

Εγκαίνια έκθεσης παιδικού τμήματος Εργαστηρίων Τέχνης του ΠΑΟΔΑΠ

Τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης του παιδικού τμήματος των Εργαστηρίων Τέχνης του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) θα γίνουν την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018, 7:00 μ.μ., στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο «Στ. Κώτσης» (Θεμιστοκλέους και Σπάρτης 1), στο Πέτρινο κτήριο.

Την έκθεση επιμελήθηκαν οι δάσκαλοι του παιδικού τομέα των Εργαστηρίων Τέχνης Μαρία Δουζενάκη, Βαγγέλης Λιούγκας και Κωνσταντίνος Μανιάτης.

Πρόσκληση έκθεσης παιδικού τμήματος Εργαστηρίων Τέχνης ΠΑΟΔΑΠ.

Στις 8:00 μ.μ. οι μικροί μαθητές του θεατρικού παιχνιδιού του αντίστοιχου τμήματος του ΠΑΟΔΑΠ θα παρουσιάσουν την παράσταση «Ο Μύθος της Περσεφόνης», σε σκηνοθεσία των δασκάλων τους Γωγώς Ξανθάκη και Σοφίας Χατζηδημητρίου.

Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι και την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, καθημερινά 9.00 π.μ. – 9.00 μ.μ., εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

«Τα έργα των παιδιών είναι πολύ όμορφα και μαρτυρούν τόσο το ταλέντο τους. όσο και την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στα Εργαστήρια Τέχνης. Μη χάσετε την ευκαιρία να τα δείτε» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet