Ολοκληρώθηκε η… Άνοιξη Τεχνών στον Δήμο Κηφισιάς
Πολιτισμός

Ολοκληρώθηκε η… Άνοιξη Τεχνών στον Δήμο Κηφισιάς

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 ο θεσμός του Δήμου Κηφισιάς «Άνοιξη Τεχνών» με την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της γνωστής ποιήτριας Γιώγιας Σιώκου «Στα δένδρα μιλώ με τ΄ όνομά τους».

Η δέκατη ποιητική συλλογή της ποιήτριας αποτυπώνει ανάγλυφα όλους τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της, καθώς περιλαμβάνεται μια σύνθετη θεματολογία μέσα στα 35 ποιήματα, όπως η οικονομική κρίση, η αγάπη, τα περιβαλλοντικά ζητήματα, αλλά και οι αγωνίες των παιδιών.

Το βιβλίο παρουσίασαν ο καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιά, συγγραφέας Νίκος Κυριαζής, η επίτιμη πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων της Πληροφόρησης, Μαρία Αλεξανδράκη, ο βιβλιοθηκονόμος, πολιτικός επιστήμων της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτρης Πολίτης και ο ποιητής, εικαστικός Παντελής Θανόπουλος . Όλοι συμφώνησαν, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς, για το ιδιαίτερο χάρισμα της ποιήτριας, αλλά και την ταπεινότητα που βγάζει μέσα από τα έργα της. Στίχους από τα ποιήματα απήγγειλε η συγγραφέας Μαίρη Λαμπρακάκη.

Την εκδήλωση προλόγισε ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δ. Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, Νικήτας Κόκκαλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet