Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων στην Έκθεση Καλλιτεχνικής Έκφρασης Πεύκης – Λυκόβρυσης

0
296 Προβολές

Στα εγκαίνια της Έκθεσης Καλλιτεχνικής Έκφρασης Πεύκης – Λυκόβρυσης, που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης, παραβρέθηκε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Η κ. Πατούλη θαύμασε τα έργα που φιλοξενεί η έκθεση και συνομίλησε με αρκετούς από τους δημότες-καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτή, τους οποίους και συνεχάρη για τον τρόπο με τον οποίο αποτυπώνουν στον καμβά τις καλλιτεχνικές ανησυχίες τους.

Με αφορμή τα εγκαίνια της Έκθεσης Καλλιτεχνικής Έκφρασης Πεύκης – Λυκόβρυσης, η οποία και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 27 Μαΐου 2018, η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων δήλωσε:

«Βρεθήκαμε εδώ απόψε για να εκφράσουμε τον θαυμασμό μας στον τρόπο με τον οποίο οι συνδημότες μας στη Λυκόβρυση και την Πεύκη βρίσκουν τρόπους να εκφράσουν τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις και ανησυχίες τους. Μέσα από τα έργα τους, αποτυπώνουν τον τρόπο με τον οποίο η ψυχή φαντάζεται και μετασχηματίζει τον κόσμο γύρω μας.

Τους συγχαίρω από καρδιά που, παρά τη ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουμε γύρω μας, βρίσκουν μια τόσο θετική διέξοδο για να εκφραστούν, δίνοντας και σε όλους εμάς τη δυνατότητα να απολαύσουμε το πραγματικό ξεχωριστό καλλιτεχνικό έργο τους».

Την κ. Πατούλη συνόδευαν στα εγκαίνια της έκθεσης ο κ. Παναγιώτης Αγγελικόπουλος, πρώην μέλος του Δ.Σ του ΠΕΑΠ και η κ. Μαρία Καβαδούρου-Κωνσταντοπούλου.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up