Συνεχίζονται οι επεμβάσεις κατά των κουνουπιών στον Δήμο Κηφισιάς
Ποιότητα Ζωής

Συνεχίζονται οι επεμβάσεις κατά των κουνουπιών στον Δήμο Κηφισιάς

Συνεχίζονται εντατικά οι επεμβάσεις κατά των κουνουπιών στον Δήμο Κηφισιάς, στο πλαίσιο του προγράμματος καταπολέμησής τους, σε χώρους ευθύνης του Δήμου.

Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί τρεις εφαρμογές (20 & 23 Απριλίου, 3 & 4 Μαΐου, 21 & 22 Μαΐου) και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη. Οι εφαρμογές προνυμφοκτονίας επαναλαμβάνονται κάθε 15 ημέρες και σε κάθε εφαρμογή γίνεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, έλεγχος εκ νέου όλων των περιοχών.

Οι επεμβάσεις πραγματοποιούνται, όπως επισημαίνεται από τον Δήμο, με εγκεκριμένα σκευάσματα από το αρμόδιο υπουργείο στο αστικό και στο περιαστικό περιβάλλον του Δήμου Κηφισιάς, με στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Τα σημεία στα οποία γίνεται επέμβαση του αρμόδιου συνεργείου είναι σε φρεάτια οδών, σε πάρκα, πλατείες, καθώς και σε σημεία με στάσιμα νερά. Η δράση αυτή του Δήμου Κηφισιάς γίνεται προσθετικά με τις αντίστοιχες δράσεις της Περιφέρειας Αττικής που είναι αρμόδια για τους ψεκασμούς των ρεμάτων.

Ο Δήμος καλεί όσους πολίτες έχουν εντοπίσει στάσιμα νερά σε δημόσιους χώρους να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος (κ. Μπαντελά, τηλ. 213 2007669).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet