Εγκαινιάστηκε η Έκθεση Καλλιτεχνικής Έκφρασης Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πολιτισμός

Εγκαινιάστηκε η Έκθεση Καλλιτεχνικής Έκφρασης Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης σε συνεργασία με την «Ομάδα Καλλιτεχνικής Έκφρασης» διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Έκθεση Καλλιτεχνικής Έκφρασης.

Την έκθεση εγκαινίασαν ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, μαζί με τον πρόεδρο του ΠΕΑΠ, Χρήστο Φωτίδη. Ο δήμαρχος δήλωσε μετά τα εγκαίνια:

«Για άλλη μια χρονιά οι συνδημότες μας δημιουργοί μάς εντυπωσίασαν με τα δημιουργήματά τους. Η αίθουσα “Μανόλης Αναγνωστάκης” φιλοξενεί ένα ακόμη σπουδαίο γεγονός. Αξίζουν συγχαρητήρια πρώτα από όλα στους ίδιους τους δημιουργούς, αλλά και στον πρόεδρο του ΠΕΑΠ, Χρήστο Φωτίδη, για μια ακόμη δράση που συνδιοργάνωσε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου μας, αυτή τη φορά σε συνεργασία με την Ομάδα Καλλιτεχνικής Έκφρασης».

Πλήθος κόσμου πέρασε τις πύλες της έκθεσης η οποία θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως την Κυριακή 27 Μαΐου 2018.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης, που φιλοξενείται στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» (Χρυσ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου), είναι Τετάρτη έως Παρασκευή 18:00-20:00, Σάββατο & Κυριακή 10:00-13:00 και 18:00-22:00. Οι επισκέπτες μπορούν πέρα από τα έργα των καλλιτεχνών να απολαύσουν και μουσική τις βραδινές ώρες της έκθεσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet