Λαϊκή αγορά θα λειτουργεί στον ακάλυπτο χώρο του ΝΙΕΘ
Κοινωνία

Λαϊκή αγορά θα λειτουργεί στον ακάλυπτο χώρο του ΝΙΕΘ

Λαϊκή αγορά θα λειτουργεί στον ακάλυπτο χώρο του ΝΙΕΘ στον Δήμο Πεντέλης, καθώς εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΦΚΑ η μίσθωση του ακάλυπτου χώρου του ακινήτου προκειμένου να αξιοποιηθεί ως χώρος ανάπτυξης λαϊκής αγοράς.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης σημειώνεται:

Απέδωσαν τελικά οι προσπάθειες του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, και στην 22η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΦΚΑ στις 17-05-2018 ενεκρίθη η μίσθωση του ακάλυπτου χώρου του ακινήτου ΝΙΕΘ στον Δήμο Πεντέλης προκειμένου να αξιοποιηθεί ως χώρος ανάπτυξης λαϊκής αγοράς.

Στο πλαίσιο της παραπάνω έγκρισης και προκειμένου ο χώρος έγκαιρα να προετοιμαστεί και για την παρούσα αντιπυρική περίοδο που ήδη έχει ξεκινήσει από την 1η Μαΐου:

  • Άρχισαν οι εργασίες αποψίλωσης, καθαρισμού, απομάκρυνσης ογκωδών απορριμμάτων – μπαζών από τον χώρο.
  • Προωθούνται ενέργειες για την βελτίωση της περίφραξης του χώρου, εγκατάστασης πυροσβεστικών κρουνών εντός αυτού και αποχέτευσης των ψαράδικων της λαϊκής αγοράς που θα λειτουργήσει.

Στον αγώνα αυτό ιδιαίτερα σημαντική είναι η συμμετοχή του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης που συνδράμει στο έργο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πεντέλης που εξολοκλήρου το έχει αναλάβει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet