Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

UNESCO Βορείων Προαστίων: Μεγάλη Αθλητική Γιορτή Ποδοσφαίρου με κοινωνικές προεκτάσεις

0
454 Προβολές

Με κεντρικό μήνυμα «Σκοράρουμε κατά της επιθετικότητας εναντίον των παιδιών», ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων διοργανώνει Αθλητική Γιορτή Ποδοσφαίρου την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, στις 19.00, στο διαδημοτικό γήπεδο Μεταμόρφωσης/Λυκόβρυσης (οδός: Γ. Παπανδρέου 183, Μεταμόρφωση), στην οποία θα συμμετέχουν οι ακαδημίες των ομάδων: Α.Ο. Λυκόβρυσης, Α.Ο. Πεύκης, Α.Ε. Μεταμόρφωσης, Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, Παναθηναϊκός και Ατρόμητος Αθηνών.

Αφίσα αθλητικής διοργάνωσης.

Παιδιά ηλικίας 7 έως 14 ετών θα αγωνιστούν, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας κατά της Επιθετικότητας εναντίον των Παιδιών (4 Ιουνίου).

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή, με ελεύθερη είσοδο για κάθε οικογένεια και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά στον χώρο θα βρίσκονται εκπρόσωποι του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ που θα ενημερώνουν για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών και θα εγγράφουν νέους εθελοντές δότες.

«Ελάτε να στείλουμε όλοι μαζί ένα δυνατό μήνυμα ζωής: Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών! Δώσε ελπίδα! Δώσε ζωή!» αναφέρεται στην πρόσκληση των διοργανωτών.

Τη διοργάνωση στηρίζουν οι χορηγοί:

  • Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ
  • HYDROVIT by TARGETPHARMA HEALTHCARE
  • Health and Beauty Medical Clinic – ODYSSEIA KONSTANTOURA (Δρ. Οδύσσεια Κωνστάντουρα: Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος)
  • Ι. Δ. ΧΡΥΣΟΣΠΑΘΗΣ-ΓΕΡ. Ε. ΚΟΣΣΟΒΑΣ Ο.Ε.» με διακριτικό τίτλο «X&K TEXNIKH»

…και Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), ως υποστηρικτής περιβαλλοντικής ευθύνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου.

Πρόσκληση αθλητικής διοργάνωσης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up