Κάλεσμα Σωματείου Εργαζομένων Λυκόβρυσης – Πεύκης για την απεργία της 30ής Μαΐου
Κοινωνία

Κάλεσμα Σωματείου Εργαζομένων Λυκόβρυσης – Πεύκης για την απεργία της 30ής Μαΐου

«Η ανάπτυξή τους είναι μια απάτη! Όλες και όλοι στην απεργία την Τετάρτη στις 30 Μάη και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί στην Ομόνοια!» σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, με την οποία καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην αυριανή γενική απεργία.

Όπως τονίζει το Σωματείο, «για εμάς τους εργαζόμενους ένας δρόμος υπάρχει: Ο δρόμος της οργάνωσης και της συλλογικής διεκδίκησης! Να αγωνιστούμε και να παλέψουμε με επίκεντρο τις ανάγκες μας. Στις 30 Μάη να στείλουμε ισχυρό μήνυμα: Η ανάπτυξή σας τσακίζει τη ζωή μας! Αγώνας, οργάνωση, αντεπίθεση η επιλογή μας! Δεν έχουμε τίποτα να κερδίσουμε προσμένοντας σε καλύτερες τάχα μέρες από τα αφηγήματα της “μεταμνημονιακής εποχής”, που αναφέρει στις «αναπτυξιακές» φιέστες η κυβέρνηση. Η σημερινή αρνητική κατάσταση που αντιμετωπίζουμε στους χώρους δουλειάς και στη ζωή μας δεν αλλάζει σκύβοντας το κεφάλι και καταπίνοντας τα νέα κυβερνητικά παραμύθια. Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τη ζωή μας! Είναι ανάγκη ακόμα περισσότεροι, ακόμα πιο αποφασιστικά, να προετοιμάσουμε την απάντησή μας, να χαράξουμε τον δρόμο της αντεπίθεσης, να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας!».

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για τη γενική απεργία της Τετάρτης 30 Μαΐου 2018

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet