Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

«Ταξίδι στην έξυπνη πόλη» από τον Δήμο Κηφισιάς

0
617 Προβολές

Από τις 15 έως τις 17 Ιουνίου 2018 ο Δήμος Κηφισιάς διοργανώνει μια τριήμερη Ελληνο – Ισραηλινή καινοτόμο εκδήλωση στο Μουσείο Γουλανδρή (Κέντρο «Γαία») με επίκεντρο την «Έξυπνη Πόλη» και τίτλο «Ταξίδι στην έξυπνη πόλη».

Η εκδήλωση περιλαμβάνει Συνέδριο την 15η Ιουνίου 2018 που θα λάβει χώρα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή (Κέντρο «Γαία») και παράλληλο τριήμερο open space festival στην καρδιά του εμπορικού κέντρου Κηφισιάς.

Στο Συνέδριο Ελληνες και Ισραηλινοί διακεκριμένοι ομιλητές και συμμετέχοντες από την κεντρική πολιτική σκηνή, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον χώρο των επιχειρήσεων, θα παρουσιάσουν στο κοινό τις τελευταίες καινοτόμες θέσεις τόσο σε πολιτικές όσο και σε τεχνολογικές λύσεις. Χαρτογραφώντας στην πορεία των εργασιών του Συνεδρίου τα απαραίτητα βήματα και τις δυσκολίες που πρέπει να ξεπεραστούν κατά τη διάρκεια του «ταξιδιού» μεταμόρφωσης μιας πόλης σε «έξυπνη» πόλη.

Διαρκούντος του τριήμερου festival εταιρείες από την Ελλάδα και το Ισραήλ θα επιδείξουν σε ειδικά διαμορφωμένους digital χώρους τις καινοτόμες τεχνολογικές τους υπηρεσίες και προϊόντα, δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες και τους επισκέπτες της Κηφισιάς να έρθουν σε επαφή με συγκεκριμένες άμεσα εφαρμόσιμες «έξυπνες» λύσεις κάνοντας τις πόλεις μας πιο οικολογικές οικονομικές αποδοτικές και διαδραστικές.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up