Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς τη Δευτέρα 4 Ιουνίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς τη Δευτέρα 4 Ιουνίου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 στις 18:30 στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Ελαιών αρ. 39 με την επωνυμία «Θεοδώρου Μάριος» και με δ.τ. «Κάρβουνο & Σχάρα».
  2. Επί αιτήσεως χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Παιδότοπος, επί της οδού Χρ. Λαδά αρ. 37, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «Παιδικός Πολυχώρος Αλωνάκια Ι.Κ.Ε» με νόμιμο εκπρόσωπο τον κ. Απέργη Ιωάννη του Σταύρου.
  3. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση παραβολικού καθρέπτη επί της οδού Ξενίας στη συμβολή της με την οδό . Γούναρη, στο Ο.Τ. 180 στην Κηφισιά».
  4. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση παραβολικού καθρέπτη επί της οδού Αγίας Κυριακής στη συμβολή της με την οδό Άρεως, στο Ο.Τ. 356 στην Κηφισιά».
  5. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Διαγράμμιση οδοστρώματος για απαγόρευση στάθμευσης επί της οδού Ανοίξεως αρ. 22, στο Ο.Τ. 260 στην Κηφισιά».
  6. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Μονοδρόμηση της οδού Ηροδότου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Κων. Παλαιολόγου και Σόλωνος στην Κηφισιά, με προτεραιότητα έναντι των καθέτων σε αυτήν οδών».
  7. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Μονοδρόμηση της οδού Κοσκινά και της οδού Υποσμηναγού Νικολάου Σιαλμά στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κοσκινά και Όθωνος στην Κηφισιά».
  8. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Μονοδρόμηση της οδού Διός στο τμήμα της μεταξύ των οδών Γ. Λύρα και Αυγής στην Κηφισιά».
  9. Έγκριση ή μη της εισήγησης με θέμα: «Κανονισμός Λειτουργίας εγκεκριμένου χώρου στάθμευσης οχημάτων στο Ο.Τ. Γ876 του Δήμου Κηφισιάς».
  10. Έγκριση ή μη της εισήγησης με θέμα: «Τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων, επί του πεζοδρομίου της υπέργειας οδογέφυρας της οδού Θεσσαλονίκης στην Κηφισιά».
  11. Αποδοχή κληρονομιάς της Σοφίας Κωσταγιόλα του Νικολάου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet