Σύλλογος Πολυδρόσου: Φωτίστηκε ο ποδηλατόδρομος, παραμένουν τα παράπονα για τη βιοκλιματική
Κοινωνία

Σύλλογος Πολυδρόσου: Φωτίστηκε ο ποδηλατόδρομος, παραμένουν τα παράπονα για τη βιοκλιματική

Για «μεγάλες ελλείψεις και κακοτεχνίες του έργου της βιοκλιματικής αναβάθμισης» που «έχουν ταλαιπωρήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα το Πολύδροσο και τις γειτονικές περιοχές που διασχίζει ο ποδηλατοδρόμος που κατασκευάστηκε παράλληλα, στο πλαίσιο του ίδιου έργου» κάνει λόγο ο Σύλλογος Πολυδρόσου.

Στη σχετική ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος παραθέτει σειρά άρθρων που αφορούν στο έργο και την εξέλιξή του (τα οποία μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα του), καταλήγοντας ότι το βράδυ της 31ης Μαΐου 2018 «μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε τους κατοίκους και περαστικούς…». Ειδικότερα, όπως σημειώνει ο ειδικός φωτισμός του ποδηλατοδρόμου τέθηκε σε λειτουργία «για πρώτη φορά μετά από πολύμηνες υποσχέσεις και καθυστερήσεις», ενώ παραθέτει και φωτογραφίας για τα αποτελέσματα στην αύξηση της ασφάλειας της διαδρομής των ποδηλάτων τις νυχτερινές ώρες.

Και η ανακοίνωση του Συλλόγου καταλήγει:

«Η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου είναι σκόπιμο να βελτιώσει την απόδοση του φωτισμού με τις κατάλληλες κλαδεύσεις των δένδρων και φυσικά να εφαρμοστούν όλα εκείνα (π.χ. κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οριζόντια σήμανση, βαφές οδοστρώματος, ποδηλατοδρόμου, κακοτεχνίες κ.λπ.) που έχουν επισημανθεί και απαιτούνται, ώστε το έργο να βελτιωθεί, να γίνει ασφαλές και να ενσωματωθεί στους ρυθμούς της πόλης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet