Εξαιρετικά έργα στην Έκθεση του Παιδικού Τμήματος Εργαστηρίων Τέχνης
Πολιτισμός

Εξαιρετικά έργα στην Έκθεση του Παιδικού Τμήματος Εργαστηρίων Τέχνης

Τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης του παιδικού τμήματος των Εργαστήριων Τέχνης του Πολιτιστικού – Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο «Στ. Κώτση» (στο Πέτρινο κτήριο).

«Τα πολύ όμορφα έργα των παιδιών αποτελούν δείγμα τόσο του ταλέντου τους όσο και της ποιότητας της δουλειάς που γίνεται στα Εργαστήρια Τέχνης από τους μαθητές και τους καθηγητές Βαγγέλη Λιούγκα, Μαρία Δουζενάκη και Κωνσταντίνο Μανιάτη» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου. Ο πολύς κόσμος που επισκέφθηκε την έκθεση είχε, επίσης, την ευκαιρία να παρακολουθήσει την παράσταση «Ο Μύθος της Περσεφόνης» που παρουσίασαν τα παιδιά του Θεατρικού Παιχνιδιού του αντίστοιχου τμήματος του ΠΑΟΔΑΠ, σε σκηνοθεσία των δασκάλων τους Γωγώς Ξανθάκη και Σοφίας Χατζηδημητρίου.

Την έκθεση εγκαινίασαν ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτ. Παπαμιχαήλ. Παραβρέθηκαν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρ. Γκιζιώτης και Σωτ. Ησαΐας, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Τ. Σερκεδάκης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΑΠ Αργ. Μπονάρου και Δ. Χριστοφοράτου, η πρόεδρος των σπουδαστών των Εργαστηρίων, Νικ. Μπελεχρή, η πρόεδρος του Κέντρου «ΑΡΓΩ», Γ. Πίσπα, το μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Παν. Παναγάκος, εκπρόσωποι φορέων και πολύς κόσμος. Την εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε η υπεύθυνη των Εργαστηρίων και μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ Μ. Ριζκ-Καρακατσάνη.

Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι και την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, 9:00 – 21:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet