Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Πανελλήνια Ημερίδα Πρακτορείων της ΕΛΤΑ Courier
Οικονομία-Αγορά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Πανελλήνια Ημερίδα Πρακτορείων της ΕΛΤΑ Courier

Με την παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΤΑ Courier, εκπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών (ΠΟΣΤ), στελεχών της εταιρείας, αλλά και πλήθους συνεργατών από Πρακτορεία ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, η 2η Πανελλήνια Ημερίδα Πρακτορείων με θέμα «Καινοτομούμε, πρωτοπορούμε, αναπτυσσόμαστε, όλοι μαζί!».

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΛΤΑ Courier, Αντώνης Φειδοπιάστης, μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο, Δημήτρη Αποστολάκο, υποδέχτηκαν περισσότερους από 120 συνεργάτες της εταιρείας. Στόχος της Ημερίδας ήταν τόσο η σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στην εταιρεία και το δίκτυο των πρακτορείων της, όσο και η εκπαίδευση των πρακτόρων σε σημαντικά εμπορικά και λειτουργικά ζητήματα, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις και τον προσανατολισμό της ΕΛΤΑ Courier.

Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε με τον χαιρετισμό του προέδρου, κ. Φειδοπιάστη: «Σας καλωσορίζω στην 2η ετήσια ημερίδα πρακτορείων, σε μια εκδήλωση που έγινε σταθερό σημείο αναφοράς στη συνεργασία μας. Η διαρκώς ανοδική πορεία της εταιρείας αποδεικνύει την προσπάθεια που καταβάλλουμε καθημερινά όλοι μας για την αναβάθμιση της θέσης της ΕΛΤΑ Courier στην αγορά. Τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας δείχνουν πως αυτή η προσπάθεια αποδίδει καρπούς. Σας ευχαριστώ και είμαι βέβαιος πως θα συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε, να καινοτομούμε και να αναπτυσσόμαστε, όλοι μαζί!».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Αποστολάκος, ο οποίος έκανε τον απολογισμό του έτους 2017 και αναφέρθηκε στους στόχους του 2018. «Το 2017 έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για την εταιρεία μας, που παρουσίασε αύξηση των εσόδων και των κερδών, ως αποτέλεσμα της εντυπωσιακής αύξησης στα διακινηθέντα αντικείμενα. Ενδεικτικό είναι ότι το 2017 η εταιρεία παρουσίασε 10% αύξηση πωλήσεων. Η ανάπτυξη αυτή δεν ήρθε τυχαία. Η πελατοκεντρική αντίληψη, η υιοθέτηση τεχνολογιών που βοηθούν στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και οι ταχύτεροι χρόνοι ανταπόκρισης στις ανάγκες των πελατών μας, δίνουν νέα ώθηση στις πωλήσεις της εταιρείας μας, που αρχίζει και καταλαμβάνει ολοένα μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς. Αυτός ο φρενήρης ρυθμός ανάπτυξης συνεχίζεται και το 2018 ως αποτέλεσμα προσεκτικού σχεδιασμού και αποτελεσματικής συνεργασίας». Ο κ. Αποστολάκος, αφού αναφέρθηκε στα άμεσα επενδυτικά και επιχειρησιακά σχέδια της εταιρείας, κατέληξε: «Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή και την προσπάθεια που καταβάλλετε για μια επιτυχημένη συνεργασία με την ΕΛΤΑ Courier και σας καλώ να συνεχίσουμε μαζί τον δρόμο της ανάπτυξης και προοπτικής για την εταιρεία, αλλά και για εσάς τους ίδιους».

Ο πρώτος κύκλος την ημερίδας ολοκληρώθηκε με τον σύντομο χαιρετισμό του γενικού γραμματέα της ΠΟΣΤ, Ηλία Μπακέλα, καθώς και τις παρουσιάσεις των συμβούλων επιχειρήσεων, δρ. Ιωάννη Κονταράτου, ο οποίος ανέλυσε στην υφιστάμενη κατάσταση και τις προκλήσεις στις αστικές εμπορευματικές μεταφορές, και του κ. Λεωνίδα Παλίλη, που αναφέρθηκε στην οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Προσωπικά Δεδομένα (GDPR).

Στον 2ο κύκλο της ημερίδας, οι περίπου 120 συνεργάτες της ΕΛΤΑ Courier, συμμετείχαν σε εκπαιδευτικά διαδραστικά εργαστήρια και αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα που αφορούν στις υπηρεσίες, τις πωλήσεις, την εξυπηρέτηση πελατών, το marketing και την υποστήριξη των πληροφορικών συστημάτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet